do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SPORTSKA OPREMA I REKVIZITI KOJE MOŽETE KORISTITI ZA TRENING KOD KUĆE
Trening
20.03.2020.
Trening

SPORTSKA OPREMA I REKVIZITI KOJE MOŽETE KORISTITI ZA TRENING KOD KUĆE

20.03.2020.

Nadamo se da ste već pogledali i tokom dana odradili 10-minutni trening za "buđenje" cijelog tijela. Ukoliko niste, nikad nije kasno da počnete i ove vježbe uvrstite u svoju dnevnu rutinu. Ako ste, pak, već u treningu i iz teretane ste se „preselili“ u neki kutak svog doma, vjerujemo da bi vam dobro došlo da malo unaprijedite svoj kućni trening. U tome vam mogu pomoći brojni sportski rekviziti i dijelovi opreme koje sasvim slobodno možete uvrstiti u svoju kolekciju. Evo naših predloga.

VIJAČA KAO NEOPHODAN REKVIZIT ZA KARDIO KUĆNE TRENINGE

Baš kao što je to slučaj i sa treninzima u teretani, i kod kuće treba da praktikujete kombinaciju treninga snage i kardio treninga. Jedan od definitivno najboljih i najpraktičnijih rekvizita za sve vaše kardio treninge narednih dana jeste – vijača.

Preskakanje vijače vježba je koja je idealna za topljenje masnih naslaga i za pokretljivost cijelog tijela, pa ako je nemate u svojoj kolekciji, možete je naručiti online.

RUKOHVATI ZA SKLEKOVE – ZA JAKE KUĆNE TRENINGE

Gotovo možemo da garantujemo da nema treninga u kojem ne radite barem neku formu sklekova. Ukoliko želite da ovu vježbu popnete na još viši nivo i dodatno ojačate svoje ruke i ramena, onda su rukohvati za sklekove odličan dodatak. Osim što se mogu koristiti u kućnim uslovima (a samim tim možete voditi računa o njihovoj higijeni), sa njima možete raditi i vježbe koje uključuju druge grupe mišića.

PODLOGA ZA VJEŽBANJE

Za sve vas koji volite da kod kuće praktujete jogu, pilates ili neku drugu, manje intenzivnu fizičku aktivnost, za to vam je sigurno neophodna podloga, odnosno prostirka za vježbanje. Naša preporuka je da je, ukoliko je već nemate u svojoj fitnes kolekciji, naručite online.

SPRAVE ZA VJEŽBANJE

Ako već neko vreme razmišljate da u svoj kutak za vježbanje ubacite i neku od sprava, evo naših preporuka. Za trbušnjake, to može biti klupa, koja je česta u teretanama, a sada može biti i sastavni dio vaše sportske opreme. Traka za trčanje je uvijek dobar izbor, a naročito sada kada nije preporučljivo da tu aktivnost radite napolju. I, naravno, bicikl – sprava koja će pokrenuti vaše cijelo tijelo i učiniti da se osjećate sjajno svakog dana.

Dobra vijest je da sve ove rekvizite i kompletnu opremu za trening možete naručiti online.

Budite jaki, zdravi i fit!

Sport Vision tim

Slični članci

26.
Mar.
Trening
Jedna od tema o kojima se često polemiše u fitnes industriji je kardio i gubitak masti. Ono što ljude uglavnom interesuje jeste da li je k...
01.
Feb.
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podr&sca...
20.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi...
19.
Oct.
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
28.
Sep.
Trening
Nekoliko savjeta koji će vam olakšati povratak uobičajenoj radnoj rutini i treningu.
21.
Sep.
Trening
U beskompromisnoj potrazi za uspjehom često tokom treninga znamo da odemo do krajnjih granica izdržljivosti.
21.
Sep.
Trening
Bez obzira da li smo ranoranilac ili ipak ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki uticaj na ostatak dana.
26.
Jun.
Trening
Mudro iskoristite svaki trenutak u prirodi, aktivirajte tijelo i osvježite um.
04.
Nov.
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.
22.
Nov.
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.