Kompanija Sport Vision je pripremila, pored klasičnog vida kupovine i kupovine putem administrativne zabrane, poseban vid pogodnosti prilikom kupovine za sportske kolektive.

Uvažavajući značaj sporta u Bosni i Hercegovini i doprinos sportista našem predstavljanju u okruženju, svim sportskim kolektivima omogućavamo saradnju pri kupovini sportske opreme.

Naša misija je da sportskim klubovima, sportistima i trenerima obezbjedimo olakšicu kako nabavka sportske opreme ne bi predstavljala prepreku u nastupu na značajnim takmičenjima. Cilj je da naši predstavnici u sportu budu fokusirani na igru, takmičenje, borbu i pobjedu a Sport Vision će se potruditi da uspostavljanjem dugoročne saradnje sa menadžmentom sportskih klubova obezbjedi najpovoljnije cijene i uslove za kupovinu.

Za ove vrste kupovina preko računa možemo ponuditi i veće popuste (i do 30% niže cijene od maloprodajnih).

Među najistaknutijima je saradnja sa čuvenim FK Željezničar sa kojim je Sport Vision kompanija u januaru 2018. godine sklopila ugovor o trogodišnoj saradnji, te će od sezone 2018/2019 FK Željezničar zvanično nastupati u opremi renomiranog britanskog brenda Umbro čiji je jedini licencirani zastupnik kompanija Sport Vision. Umbro dresovi su pripremljeni od najkvalitetnijeg materijala, a Umbro opremu će nositi i članovi Omladinskog pogona FK Željezničar iz Sarajeva.

Orijentacija na potrošače i promocija sporta i sportskih aktivnosti je uvijek u planu jer MI SMO EKIPA sa našim potrošačima! 

U Sport Vision ponudi možete pronaći veliki izbor sportske odjeće, obuće i opreme vrhunskih sportskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Champion, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Slazenger, Dunlop, Carrera, Karrimor i mnogi drugi.

Više informacija o kupovini putem TIM SPORT pogodnosti možete dobiti putem email adrese teamsport@sportvision.ba ili putem telefona +387 55 258 333.