DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

Načini plaćanja

U mogućnosti ste da odaberete:

- plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
- platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
 

Narudžbu možete platiti pouzećem kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom u domaćoj valuti.

Za plaćanje platnim karticama, svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, Amex, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Svoju narudžbinu takođe možete platiti i na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa Inspire ili Amex kartice. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Potrebno je da znate da je tajnost Vaših podataka zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Sva plaćanja platnim karticama će biti obavljena u konvertibilnim markama (BAM). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema važećem kursu Centralne banke. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjnjuju operatori platnih kartica. Navedena cijena u konvertibilnim markama koja je navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.