do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Povratak treningu uz novu adidas kolekciju za žene
Trening
17.09.2021.
Trening

Povratak treningu uz novu adidas kolekciju za žene

17.09.2021.

Deveti mjesec za mnoge od nas znači početak jednog novog poglavlja.

Nakon putovanja, druženja uz zvuk valova u pozadini i uživanje u svemu onome što nosi ljeto, vrijeme je za povratak u grad i malim ritualima koji hrane tijelo i um. 

Sada, posebno pažnju usmjeravamo na jačanje imuniteta, ali i na povratak fizičkom vježbanju.
Bez obzira preferirate li jogu ili intenzivne HIIT treninge, osjećaj ponosa, relaksacije i sreće koja se javlja nakon završenog treninga, čini da se iznova zaljubimo u pokret. 

Snježana, osnivačica Instagram profila @sugar_free_daily kao i Eda, osnivačica Instagram profila @ohmyglam redovno sa svojim pratiocima razgovaraju o ljepoti življenja, uravnoteženoj prehrani, samopouzdanju, ljepoti, modi, ali i kako ostati motivisan za vježbanje.
Poruka je, zapravo jednostavna, a to je da su želja i posvećenost ključ svakog uspjeha.

Kada smo Snježanu pitali da nam otkrije što joj pomaže da kroz sedmicu jede zdrave, ukusne i hranjive obroke, komentarisala je:
Moram priznati da obroke ne planiram, ne pripremam unaprijed, ne brojim kalorije i slično. Uvijek gledam da u kuhinji imam zdrave, raznovrsne i hranjive namirnice koje se lako i brzo pripremaju. Ukoliko sam van stana i u žurbi najradije se odlučim za neku voćku, orašaste plodove ili nešto slično, što danas možemo naći u svakom marketu.

Gledam da imam više manjih obroka u toku dana i da pijem dovoljno tečnosti. I zaista se najljepše osjećam i najbolje izgledam kad redovno treniram, dovoljno spavam i zdravo se hranim, sve je u balansu.“

Eda nerijetko s pratiocima otkriva djeliće svoje workout rutine, a na naš upit koji je njen omiljeni trening nadodaje:
Prije skoro 6 godina sam se zaljubila u tegove, od tada mi je omiljeni trening upravo sa opterećenjem i uopšte pomjeranje svojih granica. Iznenadili biste se šta sve naše tijelo može.

S obzirom na to da je na treningu itekako važno da biramo odjeću koja će podržati žene tokom sportskih aktivnosti, odgovor su mnoge dame pronašle upravo u novoj adidas trening kolekciji za žene.
Dovoljno odvažna i snažna da prati tempo žena od trenutka kada izađu na ulice do treninga, garantuje udobnost, ali i sofisticirani izgled.
Prilagođava se tijelu u pokretu, a njeni moderni krojevi čine je prilagodljivom svakodnevnim aktivnostima. 

Bitna su mi dva aspekta, prije svega udobnost, jer zaista ne mogu odraditi kvalitetan trening u neudobnoj odjeći za trening ali takođe, bitan mi je i sam izgled te odjeće, jednostavno volim lijep komplet za trening, ljepše se osjećam i vjerujte mi kada vam kažem da mi je onda i trening bolji.“ – nadodaje Eda na naš upit čime se vodi pri izboru odjeće za trening.

Novu adidas kolekciju koja je ukrala simpatije i BiH Instagram cura možete pronaći na policama Sport Vision prodavnica, kao i online.
Sretan vam povratak na trening!

Slični članci

26.
Mar.
Trening
Jedna od tema o kojima se često polemiše u fitnes industriji je kardio i gubitak masti. Ono što ljude uglavnom interesuje jeste da li je k...
01.
Feb.
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podr&sca...
20.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi...
19.
Oct.
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
28.
Sep.
Trening
Nekoliko savjeta koji će vam olakšati povratak uobičajenoj radnoj rutini i treningu.
21.
Sep.
Trening
U beskompromisnoj potrazi za uspjehom često tokom treninga znamo da odemo do krajnjih granica izdržljivosti.
21.
Sep.
Trening
Bez obzira da li smo ranoranilac ili ipak ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki uticaj na ostatak dana.
26.
Jun.
Trening
Mudro iskoristite svaki trenutak u prirodi, aktivirajte tijelo i osvježite um.
04.
Nov.
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.
22.
Nov.
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.