ROK ISPORUKE

Rok za isporuku je do 7 radnih dana putem kurirske službe Euroexpress. Period isporuke zavisi od poručenih artikala kao i adrese isporuke, a uobičajeno vrijeme za isporuku je 3 radna dana.

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, naši prodavci će provjeriti artikle iz vaše porudžbine i poslati ih putem kurirske službe na vašu adresu.

Provjera artikala traje do pet radnih dana u zavisnosti od poručenih artikala. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, obrađujemo početkom naredne sedmice. Kada potvrdimo sve artikle, putem maila ćemo vas obajvestiti o roku isporuke. 

Status vaše pošiljke možete u svakom momentu provjeriti na svom nalogu na našem sajtu u rubrici Statusi pošiljki ili pozivom naših prodavaca na 055/490-400. Radno vrijeme naših prodavaca je svaki radni dan od 8-20h i subotom od 08 do 12h. Izvan ovih termina možete nas kontaktirati i putem maila onlineshop@sportvision.ba.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8 do 16 sati. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko Vas ne pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljku će kuriri vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

U prisustvu kurira možete pregledati spoljašnost paketa da li postoje određena oštećenja na samom paketu. Nije moguće otvarati paket prije preuzimanja od kurira. 

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 055/490-400 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu onlineshop@sportvision.ba i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavjestićemo vas o daljem postupanju. Postupak zamjene artikla možete pogledati na stranici POVRAT ROBE, a postupak reklamacije pogledajte na stranici REKLAMACIJE.

 

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke, za sve artikle kupljene u Sport Vision online prodavnici, je besplatna, a minimalna vrijednost porudžbine je 30 KM.