do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Top 6 modela jakni koji će savršeno pratiti tvoj stil ove jeseni i zime
U fokusu
03.12.2021.
U fokusu

Top 6 modela jakni koji će savršeno pratiti tvoj stil ove jeseni i zime

03.12.2021.

Početak decembra i niže temperature nam najavljuju skori dolazak zime. Toplije zimske jakne su dio svakodnevnih kombinacija – bilo da su u pitanju ležerni i poslovni autfiti, opuštanje, odlazak na trening ili planinarenje.

Ranije smo predstavili modele svjetskih brendova koje smo nosili tokom cijele jeseni, a sada je vrijeme da vam predstavimo NEW IN modele muških i ženskih jakni koje se nalaze u našoj aktuelnoj ponudi.

 

Jack Wolfskin Jasper – 3 u 1 jakna za muškarce

Višenamjenska i topla Jack Wolfskin Jasper 3u1 zimska jakna, napravljena od izuzetno mekane Texapore tkanine, otporne na vjetar, održaće vas suvim – čak i po velikom pljusku ili mećavi. Svaka jakna se takođe može nositi i pojedinačno, a međusobno su povezane rajsfeslušima. Odličan i veoma topao izolator je i unutrašnja jakna je upotpunjena MICROGUARD ECOSPHERE punjenjem od sintetičkih vlakana od recikliranog poliestera. Ramena su ojačana tako da spriječe habanje tokom nošenja ranca. Isprobajte ovaj fantastičan model u Sport Vision prodavnicama ili poručite online.

Mont Icon Heavy - ženska outdoor jakna

Ove sezone, na velika vrata se vratio i brend Mont – i probudio posebne uspomene svim nostalgičarima, ali i osvojio simpatije nešto mlađe populacije.

Iz ponude izdvajamo žensku Mont Icon Heavy outdoor jaknu koja će vam pružiti odličnu zaštitu tokom hladnih dana. Punjenje od paperja osigurava posebnu toplinu i udobnost – a prepoznatljiv kroj i kvalitet Mond brenda će dati posebnu svježinu vašem stilu. Posebnu atraktivnost ovoj jakni daje i efektna crvena i visoka kragna sa kapuljačom koja pruža dodatnu pokrivenost. Svoju „Montericu“ potražite na policama Sport Vision prodavnica ili poručite online.

Helly Hansen – klasik parka za muškarce

Bezvremenska i funkcionalna – Helly Hansen klasik muška parka je jedan od omiljenih modela iz sezone u sezonu. Bilo da je nosite u svakodnevnim kombinacijama ili tokom planinarenja u hladnijim klimatskim uslovima – ova parka u svim uslovima dokazuje svoju vrijednost. Topla i podesiva kapuljača, visoka kragna sa toplim vještačkim krznom, patentno zatvaranje cijelom dužinom – samo su neke od dodatnih prednosti ove impresivne muške parke iz Helly Hansen radionice.

Ukoliko je i vaš izbor topla i udobna parka, za aktivnosti na otvorenom ili i kežual autfite – Helly Hansen klasik parka je pravi model za vas. Potražite je u Sport Vision prodavnicama i online.

Nike Sportswear Terma-FIT ženska jakna za jesen/zimu

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je ženska jakna, u roze boji, u koju smo prosto zaljubljeni. Na prvi pogled, osvojila nas je svojim standardnim fit krojem i grafikom na prednjoj strani, koja ovoj jakni daje prepoznatljiv Nike izgled. Posebno smo oduševljeni elastičnom ranflom sa Swoosh logom, na donjoj ivici, koja podiže vaš izgled na viši nivo i daje vam poseban osjećaj udobnosti i prijatnosti.

Njena vodootporna tkanina i izolacija od spoljašnjih uslova napravljene su u potpunosti od recikliranog poliestera dobijenog od plastičnih boca, dok Nike Therma-FIT tehnologija reguliše prirodnu toplotu vašeg tijela kako bi vam obezbijedila osjećaj topline u hladnim danima.

Ovaj model je dostupan u nježnoj roze, ali i u crnoj i bijeloj boji.

Champion David – muška lifestyle zimska jakna

Ako ste ljubitelj modernog, sportskog stila i tokom zimskih dana - Champion David muška lifestyle jakna idealan je izbor za vas.

Na prvi pogled, našu pažnju je osvojio upečatljiv dizajn ovog modela, ali i njen kroj koji se završava tačno na liniji kukova što doprinosi aerodinamičnom dizajnu ove jakne. Neizostavni detalji su i džepovi sa strane (sa patentnim kopčanjem), ali i podesiva kapuljača.

Champion David zimska jakna za muškarce je dostupna u atraktivnoj crvenoj boji i možete je pronaći na policama Sport Vision prodavnica i online.

adidas UTILITAS HOODED ŽENSKA PARKA

Sezonama unazad, ženske parke su čest komad viđen u različitim i vrhunskim streetstyle kombinacijama. Iz naše ponude, posebno izdvajamo adidas Utilitas Hooded Parku – žensku jaknu koja pruža ultimativan osjećaj toplote i nosivosti tokom hladnijih dana. Unutrašnja topla postava, podesiva kapuljača, prostrani džepovi i duži kroj – samo su neki od razloga zašto je ovo model koje dame rado biraju i prilagođavaju svom stilu i različitim „zimskim“ prilikama. Osim toga – sintetička završnica, štiti od padavina i pomaže da ostanete suvi.

Ova fantastična adidas ženska jakna je u našoj ponudi dostupna u dvije neutralne nijansecrnoj i bež. Izaberite svoj omiljeni, isprobajte u našim poslovnicama ili poručite online.

Spremno dočekajte hladnije dane i zimske avanture! Izaberite model koji odgovara vašem stilu i aktivnostima. Posjetite najbližu Sport Vision prodavnicu ili pogledajte ponudu online.

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjeden...
18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...