do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PUTUJTE S LAKOĆOM I STILOM: PRAKTIČNI SAVJETI KAKO DA SE OBUČETE ZA PUTOVANJE
U fokusu
07.08.2023.
U fokusu

PUTUJTE S LAKOĆOM I STILOM: PRAKTIČNI SAVJETI KAKO DA SE OBUČETE ZA PUTOVANJE

07.08.2023.

Upuštajući se u nove avanture suočavamo se sa najčešćom dilemom – šta obući za savršeno iskustvo tokom putovanja? Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjedenja u klimatizovanom prostoru na aerodromu. Uspostavljanje ravnoteže između stila, udobnosti i funkcionalnosti nije mali podvig, ali ne očajavajte! Pripremili smo za vas vrhunsku ponudu atraktivne, ali vrlo komforne odjeće, dizajnirane da obezbijedi savršeno iskustvo i osigura da budete spremni za bilo koju destinaciju.

Otkrivamo tajne idealnog autfita za putovanje

Osnova svake sjajne kombinacije u kojoj krećete na put leži u jednostavnim komadima odjeće. Uparite udoban donji dio i majicu u neutralnim tonovima koji su praktični, mogu se neobavezno kombinovati i plus izgledaju cool. Kompleti uparenih donjih i gornjih dijelova će odmah učiniti da budete u trendu, bez obzira na to da li ste ljubitelj širokih ili kratko sječenih modela, šarenih ili jednobojnih. Dezenirani šortsevi iskombinovani sa odgovarajućim krop topom ili košuljom su savršeni saputnici koji lako probude atmosferu radosti pred odmor.

 

Moć trendi slojevitog oblačenja

Jedna od tajni savršene odjevne kombinacije za putovanje jeste slojevito oblačenje. Sa nepredvidivim temperaturama i promjenljivom klimom, slojevito odijevanje omogućiće vam da se prilagodite bilo kojim uslovima. U klimatizovanim kabinama aviona ili autobusima može biti prilično hladno, a vi ćete biti spremni na temperaturne promjene. Moderni duksevi mogu da pariraju svakom stilu, od onih sa okruglim izrezom do modela sa kapuljačom. Duksevi na raskopčavanje mogu biti veoma praktični kao dodatni sloj garderobe, dok za duža putovanja ipak preporučujemo one klasične, s obzirom na to da dugački patent zatvarači mogu biti neudobni za spavanje. Predlažemo da ispod pantalona obučete biciklistički šorts. Ovaj trik će vam pomoći da budete spremni za brzu promjenu odjeće pri dolasku na svoju destinaciju. Birajte tkanine koje su otporne na gužvanje, što ih čini savršenim za pakovanje u ručni prtljag.

Bez kompromisa: nadogradite svoj stil uz šik izgled i udobnost

Trenerke nisu više namijenjene samo za vježbanje i boravak kod kuće. One predstavljaju savršeno udoban komad odjeće za putovanja, a to sve češće dokazuje stajling mnogih javnih ličnosti. Stilizujte trenerku sa košuljom i blejzerom i budite šik dok letite ka novim avanturama. Izgledajte ležerno, a budite u trendu kombinujući donji dio trenerke sa kratko sječenom majicom i jaknom širokog kroja. Za potpuno opušten izgled birajte donji dio trenerke ležernog kroja koji možete sjajno upotpuniti sa majicom zadenutom za pojas. Lagani kardigan ili klasična teksas jakna je idealan izbor za dodavanje dodatnog sloja. Kada budete planirali narednu avanturu, razmislite o helankama kao opciji pri izboru najbolje odjeće za putovanje. Uživajte u udobnosti, slobodi kretanja i bezbrižnom stilu dok istražujete svijet. Helanke su savršene za moderne putnike koji žele udobnost bez ograničenja, a da uz to izgledaju sjajno. Udobne i jednostavne za stilizovanje, u trendu su u svim dužinama i bojama dajući vam mnoštvo opcija pri izboru najbolje odjeće za putovanje. Uparite ih sa udobnim džemperom ili širokom duksericom i naočarima za sunce za moderan sportski izgled. Dodatna prednost je u tome što vam mogu poslužiti i kao odjeća za vježbanje ako imate u planu šetnje, planinarenje ili sport.

Pronađite savršenu obuću za put

Kada planirate putovanje, jedan od ključnih faktora za prijatno iskustvo jeste adekvatna obuća. Bez obzira da li istražujete gradske ulice, obilazite prirodu ili se ukrcavate na dug put avionom, izbor prave obuće je ključan. Izbjegavajte uske cipele u kojima ćete se osjećati nelagodno, umjesto toga odlučite se za patike od prozračnih materijala. Lako kombinujući masivne, trendi patike sa trenerkama, šortsevima i helankama postići ćete ležeran retro izgled. Par bijelih chunky patika će upotpuniti autfit i istaći vaš moderan stil u kombinaciji sa neutralnom odjećom. Ako ste ipak ljubitelj klasičnog izgleda, lifestyle patike su pravi izbor za vas. Ne zaboravite da su slip-on patike, koje se lako obuvaju i izuvaju, skoro pa idealna obuća za put.

Pametno birajte aksesoare

Aksesoari su ključ za transformaciju iz običnog u moderan autfit. Započnite sa prostranim, ali modernim rancem ili torbom koja čuva vaše stvari na sigurnom, dok vam ruke ostaju slobodne. Spakujte se u kofer odgovarajućih dimenzija i izdržljivog dizajna. Ne zaboravite da se među vašim stvarima obavezno mora naći šešir širokog oboda koji će vas zaštititi od sunca i dodati dašak elegancije vašem izgledu. Moderan šal ili ešarpa mogu poslužiti kao udoban pokrivač tokom dugih putovanja i istaći vaš sofisticiran stil. Popularne torbice za pojas nisu samo simpatične, već predstavljaju funkcionalan modni detalj koji će vam pomoći da organizujete sve neophodne stvari tokom puta koje će biti na sigurnom i uvijek na dohvat ruke prilikom pasoške kontrole. Prilagođene tako da vaše stvari budu savršeno organizovane, ispratiće svako vaše putovanje i svaku avanturu.

Stil i funkcionalnost u balansu

Udobnost je primarna kada birate odjeću u kojoj ćete putovati, ali nema potrebe da žrtvujete stil. Nova kolekcija sportske odjeće je stvorena upravo za to. Komadi od izdržljivih, laganih materijala i veliki izbor stilova koje možete da kombinujete bez ugrožavanja udobnosti čekaju vas u našoj online prodavnici.

 

Sport Vision tim

Slični članci

18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...
07.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slijede u nastavku.