do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

MODELI POZNATIH BRENDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI
U fokusu
17.09.2021.
U fokusu

MODELI POZNATIH BRENDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI

17.09.2021.

Jesen nam polako kuca na vrata. Ispratili smo ovogodišnje ljetne trendove i polako se opraštamo od ljetnih vibracija i tropskih stajlinga. Naš svakodnevni look postaje sve „slojevitiji“, temperature su niže i pravo je vrijeme da vam predstavimo komade iz naše nove kolekcije koje smo za vas pripremili za ovu jesenju sezonu.

OD GLAVE DO PETE – MODERAN ELLESSE LOOK ZA MUŠKARCE

Ellesse Premium dukserica sa kapuljačom nudi klasičan, sportski stil – koji većina muške populacije izuzetno preferira. Prijatna tkanina i komforan kroj čine je idealnim komadom za svaki dan.

Elastične ranfle na rukavima i pojasu nude udobnost i ugodno pristajanje, dok podesiva kapuljača pruža toplinu. Uz ovu duksericu možete iskombinovati i Ellesse majicu kratkih rukava u istoj boji.  Bilo da se odlučite za udoban donji dio trenerke iz nove Ellesse kolekcije za muškarce ili jeans – dobar stajling je zagarantovan.

APSOLUTNI MUST HAVE OVE JESENI – CHAMPION NIA ŽENSKI PRSLUK

Sa velikim zadovoljstvom i uzbuđenjem – predstavljamo vam Champion NIA ženski prsluk.

Komad u koji smo se zaljubili „na prvu“ – a sigurni smo da ćete i vi. Već nekoliko sezona unazad, dugi prsluci sa kapuljačama su dio različitih ženskih streetstyle kombinacija. Bezbroj je načina na koji ga možete kombinovati – a skoro pa da je nemoguće da se ne uklapa u svakodnevne kežual i sportske autfite.

Idealan za prelazno vrijeme i nosiv uz sve - ovo je komad koji biste definitivno trebale imati u svom garderoberu. U našoj ponudi je dostupan u dvije jesenje nijanse – atraktivna maslinasto zelena i klasik - crna.

ADIDAS FARM KOMADI ZA NEUSTRAŠIVE DAME

Ove jeseni, ispoljite svoju odvažnost i energiju, noseći efektne komade iz nove adidas FARM RIO kolekcije. Inspirisane prirodom i divljim cvijećem, živopisne grafike adidas odjevnih komada iz pomenute kolekcije, istaći će vas u masi i razvredriti čak i najtmurniji jesenji dan. Suptilan adidasov potpis je na rukavima ovih komada, u vidu prepoznatljive 3 linije.

Fantastična haljina, šuškavac, dukserica i biciklističke iz adidas FARM RIO kolekcije, koje izdvajamo iz ponude, su nas potpuno oduševili, a sigurni smo da će i vas.

U BOJAMA JESENI – UDOBNA ADIDAS KOMBINACIJA ZA MUŠKARCE

Osjetite poseban komfor i osvježite svoj stil u novoj adidas dukserici za muškarce sa ultra-efektnom colorblocking šemom boja. Mušku ekipu su posebno oduševili podesiva kapuljača i duboki džepovi. Ono što se ističe kao prednost za malo hladnije dane, jeste i topla postava izrađena od pamučne vune. Ovu duksericu možete kompletirati sa adidas donjim dijelom trenerke iz iste kolekcije i zagarantovano postići zapažen stajling.

CHAMPION KOMBINACIJA ZA MODERNE DAME

Comfy dukserica i helanke – kombinacija sa kojom ne možete pogriješiti. Champion dizajnerski tim nam ove sezone predstavlja inoviranu Golden Lady kolekciju, iz koje posebno izdvajamo žensku duksericu sa half-zip kopčanjem, dostupnu u crnoj boji. Njena jednostavnost i širi kroj, savršeno se kombinuje sa efektnim dizajnom helanki iz iste kolekcije.

Champion noviteti vas čekaju u našim prodavnicama, a možete ih pogledati i online.

ELLESSE LOOK ZA DAME KOJIM ZADRŽAVAMO LJETO

Još uvijek se ne mirimo sa odlaskom ljeta – i želimo da ga zadržimo, barem tako što i dalje biramo i nosimo odjeću ljetnog kolorita. Iz nove Ellesse ženske kolekcije, posebno izdvajamo pink Heritage duksericu sa kapuljačom, „ukrašenu“ sitnim ispisima prepoznatljivog Ellesse logotipa. Iskombinujte je sa jednobojnim donjim dijelom iz iste kolekcije i ponesite ljetnji vajb – posebno kada je tmuran jesenji dan.

ADIDAS TERREX PATIKE – FAVORIT MUŠKE EKIPE SEZONAMA UNAZAD

Vežite pertle i krenite u avanturu! adidas TERREX AX3 GTX muške patike, primarno su kreirane za planinarenje, ali potpuno podržavaju multi-sportske outdoor avanture. Pješačite, osvajajte planinske kote, čak i kada je vrijeme kišovito i budite bez brige jer GORE-Tex materijal će osigurati da vaša stopala ostanu suva. Svoj adidas Terrex par patika potražite na policama naših prodavnica ili pogledajte ponudu online.

ADIDAS ADVANTAGE PATIKE – klasika, sofisticiranost i dašak „divljine“

Zagrlite prirodu u novim adidas Advantage patikama iz Farm RIO kolekcije, inspirisane tenisom. Gornjište od hrapave kože, daje ovim patikama sofisticiran izgled, dok grafika na zadnjem dijelu im daje malu dozu „divljine“, sa mješavinom animal printa i prirodnih oblika. Uz to, ovaj model je napravljen od Primegreen-a, materijala visokih performansi iz serije recikliranih.

Ranije u tekstu smo vam predstavili odjevne komade iz istoimene adidas kolekcije, tako da uz ove patike možete napraviti total adidas FARM RIO look... osim toga – kombinujte ih sa postojećim komadima iz svog ormara i dajte drugačiji pečat svom stilu.

Ovo je samo mali dio nove jesenje kolekcije koja se nalazi u našoj ponudi. Tokom jeseni, za vas smo spremiti mnoštvo noviteta za koje smo sigurni da će vas oduševiti.

Prošetajte do naše najbliže prodavnice ili pogledajte ponudu online.

 

Sport Vision team

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjeden...
18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...