do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

U fokusu
22.06.2022.

Novi brend u našoj ponudi: Columbia #MadeForOutside

Priroda nas povezuje, motiviše i pokreće da stalno istražujemo, izazivamo avanture, pomjeramo granice i osvajamo nove vrhove. Predodređeni smo da živimo u skladu sa prirodom i njenim ritmom − da se krećemo danju i odmaramo noću. Iako nas savremeni civilizacijski tokovi vode u nekom drugom pravcu, ne smijemo izgubiti vezu sa onim što je iskonsko u nama i oko nas. Zato vam predstavljamo Columbiu − najnoviji brend u našoj ponudi koji se fokusira isključivo na dizajn outdoor opreme kako bi omogućio svima da što duže ostanu aktivni tokom svog boravka na otvorenom. Iza slogana #MadeForOutside stoje godine truda, rada i usavršavanja, a sve u cilju da priroda bude dostupna svima.

Columbia je vodeći sportski brend kada je riječ o outdoor asortimanu. Usmjeravanjem strasti prema prirodi i jačanjem inovativnog duha kroz razvoj tehnologija i poboljšanje performansi svojih proizvoda, kompanija ima za cilj da svojim korisnicima pruži najbolju outdoor zaštitu. Kao vodeći brend Portlanda, sa sjedištem u Oregonu, Columbia još od 1938. godine kreira inovativnu obuću, odjeću i opremu za ljubitelje avantura u prirodi. Sa tradicijom koja traje više od osam decenija, ovo je ime kome potrošači širom svijeta poklanjaju svoje povjerenje, prvenstveno zbog kvaliteta, ali i autentičnog pristupa i načina na koji kreiraju svoje proizvode. Posvećenost i inovativnost jesu prvo što ćete primijetiti kada se upoznajete sa njihovim asortimanom.

Od sada možete da uživate u svim aktivnostima na otvorenom. Hiking, trejl trčanje, kampovanje sa prijateljima ili urbane gradske avanture − više nemate izgovor da ne izađete iz kuće. Ponesite samo najosnovnije stvari i ne brinite o spoljašnjim uslovima. Columbia modeli kombinuju inovativne tehnologije koje vam pomažu da više vremena ostanete aktivni.

Prilagodljivost svim vremenskim uslovima i stilskim zahtjevima modernog korisnika, uz neizostavnu udobnost i visoku funkcionalnost, sigurno će ispuniti vaše kriterijume kada je riječ o outdoor asortimanu. U našoj ponudi možete naći muške i ženske jakne modernog sportskog dizajna, kao i funkcionalne modele patika kojima ćete upotpuniti svoje odjevne kombinacije za boravak u prirodi.

Nema sumnje da će Columbia, kao vodeći outdoor brend, pronaći put i do vašeg garderobera. Ukoliko ste u stalnoj potrazi za novim i uzbudljivim, ne zaboravite da na našem sajtu možete pronaći aktuelnu Columbia ponudu koja će uskoro biti proširena novim modelima.

 

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Jan.
2023.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
2022.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
2022.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.