do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PREDSTAVLJAMO VAM PROLJETNE NOVITETE
U fokusu
13.05.2022.
U fokusu

PREDSTAVLJAMO VAM PROLJETNE NOVITETE

13.05.2022.

Sunčani dani, toplije vrijeme i miris proljeća – jednostavno nas inspirišu na pokret i promjene. Budimo se iz „zimskog sna“ i planiramo nove zdrave navike ili kako početi sa treningom.

Sa uvođenjem fizičkih aktivnosti, bilo da je to fitness ili šetnja, primarna nam je udobnost i kvalitetna sportska oprema. Ove sezone, najnoviji trendovi u kombinaciji jarkih boja i upečatljivih tekstura u dizajnu sportske opreme, donose jedan poseban spring vibe koji nas priprema i na predstojeće ljeto.

Iz naše ponude, sa ponosom izdvajamo nekoliko noviteta koji su nas osvojili na prvi pogled.

 

Nike color block oprema za trening

Ko kaže da oprema za trening ne može biti ujedno i udobna i atraktivno dizajnirana? Nekoliko sezona unazad, color blocking je jedan od najatraktivnijih trendova koji su ispratili i mnogi sportski brendovi.

Odvažnom kombinacijom dvije intenzivne nijanse boja, postignite WOW efekat i motivišite se da odradite jednako intenzivan trening. U Nike sportskoj opremi vrhunskih performansi, sigurno da ne možete ostati neprimijećeni. Odjeći za trening u jarkim nijansama teško odolijeva i muška ekipa – te se i oni sve češće odlučuju za takve komade.

Najnoviju Nike kolekciju pogledajte u Sport Vision prodavnicama i online.

Patike za trčanje u roze nijansama – dame su rekle DA

Trkačka sezona je u toku. Profesionalni trkači se pripremaju za najznačanije regionalne trke, dok su rekreativci odlučili da se vrate na stazu sa dolaskom toplijeg vremena.

Posebno za dame, proljeće je motivator i pokretač za bavljenje sportom i uvođenje treninga ili bilo kakve fizičke aktivnosti u dnevnu rutinu. Bilo da se odlučite na trčanje, šetnju, brzi hod – u našoj novoj kolekciji pronaćićete raznovrsan asortiman patika za trčanje iz radionica vaših omiljenih brendova.

Osim što su udobne, inovirane modernim tehnologijama koje pospješuju sigurnost na stazi – patike za trčanje iz naše nove kolekcije su i atraktivnog dizajna. Bilo da volite klasičan dizajn, svedene boje ili pak odvažnije kombinacije tekstura i boja – sigurni smo da ćete pronaći pravi model za vas.

Nike dukserica i šorc – dobitna kombinacija sportskog muškog stila

Poznato je da muška ekipa posebno preferira udobnost prilikom izbora odjevnih kombinacija – bilo da ih nosi tokom druženja sa prijateljima u omiljenom kafiću ili laganoj šetnji. Ove sezone – Nike je ostao vijeran svom inovativnom pravcu u dizajnu odjeće u efektnim bojama i dezenima. Sve ljubitelje ovog brenda, na našim policama, čeka atraktivna Nike kolekcija za muškarce, koja vas ni ove sezone neće ostaviti ravnodušnima.

Ultimativni hit sezone proljeće / ljeto – bijele patike

Ako nas pitate koji par obuće je MUST HAVE u vašem cipelaruto je, definitivno, par bijelih patika.  Svojom jednostavnošću, ovaj klasik daje svakom stilu posebnu svježinu i uklapa se lako u različite odjevne kombinacije. Zbog toga, bijele patike, predstavljaju apsolutni hit svake sezone – i bez obzira na aktuelne trendove – nikada ne izlaze iz mode. Kao i prethodnih sezona, u našim prodavnicama možete isprobati i pogledati raznovrsne modele patika u bijeloj boji, iz asortimana različitih brendova.

Osvježite svoj garderober, efektnim sportskim komadima iz naše ponude koje možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, ali i u svakodnevnom stilu.

Nova kolekcija je na policama Sport Vision prodavnica i online.

 

Sport Vision tim

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjeden...
18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...
07.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slijede u nastavku.