do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PRSLUCI KOJI SU „MUST“ U NAŠIM JESENJIM KOMBINACIJAMA
U fokusu
01.11.2021.
U fokusu

PRSLUCI KOJI SU „MUST“ U NAŠIM JESENJIM KOMBINACIJAMA

01.11.2021.

Novi jesenji trendovi su već uveliko na sceni, a jedan od njih su svakako i prsluci koji već par sezona unazad suvereno drže svoje mjesto u trendi odjevnim kombinacijama. Bilo da ih nosite u sportskim ili ležernim prilikama – prsluk je komad, koji pored toga što pruža dodatnu zaštitu od vjetra i toplotu, istovremeno upotpunjuje i daje posebnu notu vašem stilu.

To je jedan od komada koji predstavljaju „vrijednu“ investiciju i koji možete nositi čak i nekoliko sezona, jer je uvijek aktuelan – bilo da ga nosite preko dukserice, jakne, majice ili haljine – definitivno će pronaći svoje mjesto u vašem autfitu.

U nastavku, predstavljamo vam nekoliko favorita iz naše najaktuelnije ponude.

Champion Arun -  muški lifestyle prsluk sa kapuljačom

U potrazi ste za prslukom koji možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, ali i u šetnji ili opuštenom druženju sa prijateljima? Zaustavite se, jer vam predstavljamo Champion Arun muški prsluk koji će istaći vašu autentičnost i sportski duh. Ovaj komad je lagan za nošenje, a zbog svog klasičnog dizajna i lak za kombinovanje sa drugim odjevnim komadima – bilo da ga nosite preko košulje, majice ili dukserice. Vrijedno je istaći i dodatne prednosti, koje muška ekipa preferira, a to su podesiva kapuljača i otvoreni bočni džepovi.

Ovaj model je dostupan u dvije boje – crna i efektna crvena.

Mont Lightweight - muški outdoor prsluk, idealan za prelazni period

Ove sezone, na velika vrata se vratio i brend Mont koji je predstavio fantastičnu kolekciju jakni i prsluka koja je probudila nostalgiju malo starijih generacija, ali i izazvala veliko interesovanje nove generacije.

Iz ponude izdvajamo Mont Lighweight prsluk za muškarce, laganog punjenja i jednostavnog kroja, prilagodiće se različitim stilovima i aktivnostima. Uputite se na vikend planinarenje, džoging ili šetnju bez bojazni da se niste dovoljno utoplili. Visoka kragna obezbijediće odličnu zaštitu od vjetra, dok su skriveni, bočni, džepovi adekvatne dubine za odlaganje svih sitnica.

Prsluk je dostupan u nekoliko atraktivnih nijansi, a možete ih pogledati u našim prodavnicama i online.

Champion Nia Maxi je ženski lifestyle prsluk sa kapuljačom

Ispratite streetstyle trendove u novom Champion Nia ženskom prsluku. Zbog njegovog ultra-modernog dizajna, dužeg kroja, ali i osjećaja topline koji pruža – ovaj prsluk će postati neizostavan dio vaših lifestyle kombinacija. Bilo da odlučite da ga nosite preko lagane jesenje jakne, trenerke, košulje i džinsa ili pak haljine – budite sigurne da sa ovim komadom ne možete pogriješiti. Uz to – ovaj prsluk ima i podesivu kapuljaču koja će vas dodatno zaštiti u slučaju jačeg vjetra ili kiše.

U našoj ponudi, ovaj prsluk je dostupan u crnoj i maslinasto-zelenoj boji i mođete ga isprobati u našim prodavnicama ili poručiti online.

Nike Sportswear Therma-FIT Legacy  - lifestyle prsluk za muškarce

Izrađen od Nike Therma-FIT tehnologije koja se prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi i reguliše toplotu, Nike Sportswear Legacy muški prsluk omogućiće vam da se osjećate toplo i udobno i tokom hladnijeg vremena. Pored toga što je obložen materijalom koji odbija kišu, ovaj model se posebno izdvaja i po tome što je izrađen od 100% recikliranih materijala kao dio Nike inicijative Move to Zero, kojoj je cilj uklanjanje plastičnog otpada. Uz to, ovaj model je mješavina zimske jakne i klasičnog šuškavca te je i to dodatni razlog da se nađe u vašem garderoberu.

Dostupan je u dvije nijanse i možete ih pogledati ovdje.

Mont Lightweight ženski outdoor prsluk

Kako odoljeti puder-roze boji koja će razvedriti i najtmurniji dan? Predstavljamo vam Mont Lighweight prsluk za dame koji je idealan za prelazni period i outdoor aktivnosti. Dobro poznat i jednostavan dizajn, ovaj prsluk čini lakim za kombinovanje tako da ga možete nositi i u nešto ležernijim prilikama. Punjen je mekim paperjem i poštepan, te je odličan dodatni sloj odjeće koji je lagan i pruža izuzetnu toplinu. Tu je i zaštitni znak Mont brenda – neizostavni strip u unutrašnjosti džepa koji i ovom modelu daje zabavnu notu.

Pravo je vrijeme da i vi nabavite ovaj neizostavan odjevni komad i upotpunite svoj jesenji look. Kompletna ponuda vas čeka u Sport Vision prodavnicama kao i online.

Sport Vision tim

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjeden...
18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...