PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

U fokusu
28.09.2021.

Sport Vision kompanija podržala „EVROPSKU SEDMICU URBANE MOBILNOSTI“

Od 16. do 22. septembra širom Bosne i Hercegovine građani su podržali projekat „Evropska sedmica urbane mobilnosti“ i dali doprinos promociji korištenja alternativnih sredstava prevoza u cilju smanjenja zagađivanja i zaštite životne sredine ali i povećanja fizičke aktivnosti.

Ubrzan način života i svakodnevne obaveze učinile su da se stil života ljudi promijeni te smo svjedoci da sve više koristimo automobile, a da se sve manje krećemo i koristimo alternativna prevozna sredstva koja ne samo da su korisna za zaštitu životne sredine nego i za naše zdravlje.

Sport Vision kompanija godinama već nastoji da da svoj doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, pa je tako i ove godine dala podršku Evropskoj sedmici urbane mobilnosti kao pokrovitelj sportskih i rekreativnih aktivnosti u okviru sedmodnevnog programa koje je organizovao Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina.

Biciklistička trka na 20km, javni treninzi za djecu i odrasle na trgu, rolerijada i rekreativne igre za djecu sa poteškoćama u razvoju, samo su neke od aktivnosti za koje je Sport Vision kompanija dala podršku pozivajući ljude da učestvuju i učine mali korak kako bi već sutra imali zdraviju okolinu i ljepše okruženje.

Podrška „Evropskoj sedmici urbane mobilnosti“ je samo jedna u nizu aktivnosti u kojoj je Sport Vision kompanija učestvovala kako bi promovisala i podstakla podizanje svijesti o zaštiti životne sredine. U okviru projekta Vizija zdrave budućnosti, Sport Vision kompanija je pokrenula EcoVision projekat te će u narednom periodu biti organizovana čišćenja zagađenih područja, prikupljanje otpada, ekološke trke i mnoge druge aktivnosti kako bismo svi zajedno napravili korak više ka ekološkoj osviještenosti.

U okviru svoje ponude Sport Vision kompanija je već istakla artikle koji su izrađeni od eco-friendly materijala i čijom kupovinom svakako doprinosite očuvanju naše planete.

Ponudu eco-friendly artikla pogledajte u našem online shop-u, a redovno nas pratite kako biste bili u toku sa svim aktivnostima u okviru EcoVision projekta.

Priključite se i vi #EcoVision pokretu!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Jun.
2022.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
2022.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
2022.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...