do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA 8. MART
U fokusu
02.03.2021.
U fokusu

BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA 8. MART

02.03.2021.

Svaki novi Dan žena pravi je izazov za muškarce, jer kupovina osmomartovskih poklona predstavlja nimalo lak zadatak. Od muškaraca se nerijetko očekuje da budu originalni i drugačiji, te smo mi za danas izdvojili nekoliko zanimljivih modela iz naše ponude koji bi mogli biti originalan dar ovog 8. marta.

NIKE AIR MAX U PASTELNIM TONOVIMA

Nove patike mogu biti sjajan osmomartovski poklon! Ukoliko ste spremni da malo više novca izdvojite za kupovinu, onda je naš prijedlog model Nike Air Max Bolt u kombinaciji bijele i pastelno ružičastih tonova. Dizajn patike je sam po sebi dovoljno upečatljiv, a ako tome dodate još i detalje akcentovane nježnim tonovima, nema sumnje da ste napravili savršen izbor.

adidas HOODIE U RUŽIČASTOJ RAPSODIJI

Jedan do modela dukseva koji su nam privukli pažnju na prvi pogled upravo je ovaj ružičasti duks brenda adidas koji je tako jednostavan, a tako efektan. Ima baš sve što je jednoj dami potrebno da uživa noseći ga – izrađen je od mekanog materijala, jednostavan je za kombinovanje i dovoljno atraktivan da ga obožavate.

CHAMPION LADY U NJEŽNO PLAVIM TONOVIMA

Azurno plavi tonovi odišu nježnošću i ljepotom, na kojim god odijevnim komadima da se ponesu. Naš izbor za ovaj Dan žena upravo je model Champion Lady. U pitanju je duks koji će toliko istaći ljepotu žene koja ga nosi, da neće poželjeti da ga skine.

NIKE KLASIKA ZA LJUBITELJKE PROVJERENOG SPORTSKOG STILA

Kad god za vas izdvajamo favorite iz naše ponude, ne izostavljamo klasične odjevne komade. Ovoga puta naš izbor je pao na model Nike Heritage duksa u kombinaciji crno-bijele i sive. Pomalo baggy, ali veoma atraktivan, ovaj duks je savršen za sve dame koje ne odstupaju od udobnosti i vanvremenske klasike.

ELLESSE KENTA PATIKE ZA MALO ZLATNOG SJAJA

Dodajte malo „zlatne prašine“ vašem osmomartovskom poklonu tako što ćete odabrati model ženskih patika Ellesse Kenta. Nama se dopada zbog toga što daje sasvim dovoljno sjaja klasičnoj kombinaciji boja i čini ovaj model idealnim za kombinovanje u različitim varijantama.

NIKE INDY BRA – ZA SVAKI DAN

Zamislite oduševljenje na njenom licu kada ugleda vanvremenski Nike Indy Bra ! Neprocjenjivo, zar ne? Iako inicijalno dizajniran za trening, ovaj bra je pravi izbor i za urbane lifestyle varijante, jer ga veoma lako možemo zamisliti ispod nekog sakoa ili crop duksa koji će se nositi tokom toplih proljećnih dana.

adidas KOMPLET ZA TRENING

Zašto da kupite jedan, kad možete napraviti komplet dva adidas modela za treningsportskog grudnjaka i helanki. Preporučujemo da pogledate i druge modele iz adidas trening kolekcije – a našu je pažnju ovoga puta privukla kombinacija neutralnijih tonova. Naručite ih online.

Sve modele koji su naši prijedlozi poklona za 8. Mart možete pronaći u Sport Vision prodavnicama, kao i na našem sajtu. Uživajte u kupovini u susret ovom Danu žena!

Osim toga, nudimo vam i mogućnost kupovine Sport Vision poklon kartice ukoliko ste neodlučni ili niste sigurni kojem poklonu iz naše ponude bi se vaša dama obradovala.

Sport Vision tim

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjeden...
18.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
21.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
20.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
04.
Nov.
U fokusu
Da li ste znali da organski pamuk ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalni?
22.
Jun.
U fokusu
Proljeće je pravo vrijeme za avanture na otvorenom − priroda se budi i poziva na istraživanje. Mi vam ove sezone sa ponosom predstavljamo najnoviji out...
01.
Jun.
U fokusu
adidas je lansirao zvaničnu loptu Svjetskog prvenstva u Kataru za koju tvrdi da je najbrža u istoriji takmičenja. Šta je novo i drugačije u njenom diz...
13.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas mix udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i k...
21.
Apr.
U fokusu
Ukoliko ste odlučili da se pridružite izazovu i istrčite jednu od ponuđenih dionica takmičarskog karaktera (prijava je obavezna), pružamo vam mogućnost da os...
15.
Apr.
U fokusu
Stiglo je proljeće, sve boje su se intezivirale, vazduh miriše na nove početke, rukavi su se skratili, naočare za sunce izronile iz torbi, a svaki kor...