DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

   

Trening
10.05.2016.

IZAĐI I TRENIRAJ

Želite da budete zdravi, da mislite pozitivno, da sami upravljate svojim tijelom – jednostavno: VJEŽBAJTE.

“Izađi i treniraj” naziv je događaja koji će biti organizovan u Bijeljini  14.maja na gradskom trgu sa početkom u 11:30 h.

Sport Vison je uz podršku kompanija NIKE podržao ovu manifestaciju. Mi smo spremni za vježbanje. Zašto i vi ne biste bili dio mnogobrojnog tima?

Trening vodi instruktor fitnesa Dijana  Bosankić, nakon koje će nastupiti i specijalni gost dr Saša Plećević, svima poznatiji kao dr Feelgood. Imaćete priliku da naučite kako pravilno da vježbate kao i kako da se pravilno hranite. Program dr Feelgood je program za zdrav život koji ima za cilj da se osjećate dobro i da budete zdravi. Osmislio ga je dr Saša Plećević, specijalista anesteziologije sa reanimatologijom, usavršavajući ga teoretski četiri godine, a već sedam godina aktivno ga sprovodeći u praksi.

Za učesnike smo pripremili majice, a na kraju najsrećniji učesnik dobiće na poklon NIKE FREE RUN patike.

Događaj će propratiti brojni mediji iz čitave BiH, kao i blogeri, youtuberi, NIKE ambasadori i naša sugrađanka učesnik takmičenja “Pinkove zvezdice”- Amna Alajbeović.

Prestanite da tražite izgovore da ne vježbate, uzmite svoj život u svoje ruke, ne čekajte 5 do 12. Dođite bar pola sata ranije. Izađite i trenirajte, to je najmanje što možete učiniti za sebe. 14. maj - gradski trg u Bijeljini. Čekamo vas.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Jul.
2020.
Trening
Dobro je poznato da je brend Reebok jedan od neprikosnovenih kada govorimo o dizajnu i performansama obuće i opreme za trening.
14.
May.
2020.
Trening
Iako su mjere opreza nešto blaže nego prethodnih mjesec i po dana, mi vas pozivamo da i dalje trenirate kod kuće.
28.
Apr.
2020.
Trening
U vrijeme kada se trčanje na otvorenom ne preporučuje, trkači koji se spremaju za polumaratonske i maratonske trke imaju pravi izazov kako da ...
string(0) ""
string(0) ""