do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

THE ONLY WAY IS THROUGH: Otkrivamo vam formulu uspjeha poznatih sportista
Trening
13.11.2020.
Trening

THE ONLY WAY IS THROUGH: Otkrivamo vam formulu uspjeha poznatih sportista

13.11.2020.

Biti bolji svakog dana, kojim god sportom da se bavite, nije lak put. Na njemu nema prečica, nema mjesta odustajanju, „varanju“, brzim promjenama... On zahtjeva posvećen rad i disciplinu. Prati ga mnogo uspona i padova, kriza, borbe, ali jedini način da prebrodite svaku krizu jeste da se uhvatite u koštac sa njom. To najbolje znaju profesionalni sportisti, ali i brend Under Armour koji je za slogan nove kampanje simbolično odabrao – The Only Way is Through.

Značenje nove Under Armour kampanje jedinstveno je za svakog sportistu. To može biti prevazilaženje negativnosti van terena, prevazilaženje izazova koje borba sa samim sobom može da donese, ali i psihička i fizička borba u trenucima kada je teško. Jer, uvijek postoji mogućnost da nećete uspjeti, ali najvažnije je da to prihvatite i da se izborite sa tim strahom. Znamo, lakše je reći nego uraditi, ali je i te kako moguće!

I Under Armour kolekcija koja prati ovu kampanju dizajnirana je tako da vam pruži maksimalnu podršku da uvijek idete naprijed. Patike Under Armour HOVR Rise 2 osmišljene su tako da pruže savršenu potporu, čak i tokom najtežeg treninga. One će vaša stopala održati suvim sve vrijeme treninga, bez obzira na to koliko „gurate“ naprijed. Prozračni mrežasti paneli, pleteno gornjište i gotovo laserski istaknuti detalji pružiće vam maksimalne performanse.

Ništa manje se ne može reći i za garderobu. Majica Under Armour Rush, helanke za trening i šorts UA Woven pravi su izbor za sve treninge snage, dok su duksevi idealni za održavanje optimalne toplote tijela prije i posle fizičkog napora. Smjestite ih u Under Armour ranac i uputite se u sve sportske pobjede.

I zapamtite – Vi ste više od vašeg uspjeha. Vi ste mnogo više od vaših poraza. Vi ste rad i posvećenost! U ovo vrijeme izazova na svim poljima, samo se tako postižu rezultati, a Under Armour će biti prava podrška na tom putu.

Novu kolekciju Under Armour opreme za trening možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

26.
Mar.
Trening
Jedna od tema o kojima se često polemiše u fitnes industriji je kardio i gubitak masti. Ono što ljude uglavnom interesuje jeste da li je k...
01.
Feb.
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podr&sca...
20.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi...
19.
Oct.
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
28.
Sep.
Trening
Nekoliko savjeta koji će vam olakšati povratak uobičajenoj radnoj rutini i treningu.
21.
Sep.
Trening
U beskompromisnoj potrazi za uspjehom često tokom treninga znamo da odemo do krajnjih granica izdržljivosti.
21.
Sep.
Trening
Bez obzira da li smo ranoranilac ili ipak ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki uticaj na ostatak dana.
26.
Jun.
Trening
Mudro iskoristite svaki trenutak u prirodi, aktivirajte tijelo i osvježite um.
04.
Nov.
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.
22.
Nov.
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.