do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu
Trendovi
07.12.2020.
Trendovi

NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu

07.12.2020.

Teško im je odoliti za koji god model ili brend da se odlučite – tako bi se ukratko mogao opisati naš stav kada govorimo o jaknama koje možete pronaći u našoj ponudi. I pritom nismo nimalo pristrasni.

I ove godine obraćamo pažnju na svaki detalj, kroj, dužinu i dizajn. Biramo podjednako i duge i kratke, jakne svedenijih ili jarkih boja (i print je neizostavan), a vodimo računa i o aktivnostima kojima su namijenjene. Ovo su modeli koji su naša preporuka i apsolutni favoriti za ovu jesen i zimu.

Tople su, udobne, lake za kombinovanje i, što je najvažnije, ispunjavaju kriterijume kako profesionalnih sportista, tako i ljubitelja sportskog stila i zimskih aktivnosti.

adidas XPLORIC Parka za žene – savršena za hladne dane

Svako ko je bar jednom u zimskom periodu nosio parku, zna da je napravio pravi izbor za hladne dane. Visoka kragna, dugi kroj sa rajsferšlusom i krznom na kapuljači (koje se lako stavlja i skida) razlozi su zbog kojih parke nosimo i tokom jeseni i tokom zime.

Naš izbor za ovu sezonu je ženska adidas XPLORIC Parka u oker tonovima, zato što je fenomenalno krojen, postavljen i ima sasvim dovoljno džepova da ugrijete ruke tokom hladnih dana, ali i da u njih smjestite neophodne potrepštine. Malo je reći da ga obožavamo.

The North Face  SUPERLU – za urbane i moderne djevojke

Floralni dezeni u zimskim izdanjima – oooo da, još kako da! Zbog toga smo se praktično „zalijepili“ za ovu The North Face Superlu žensku jaknu kojom dominira baš takav dezen. Kroj je srednje dužine i fenomenalno stoji, pa vam predlažemo da je ove sezone birate za sva urbana, gradska izdanja, jer će im savršeno pristajati – ali i za ski stazu i užitak na planini, ukoliko prilike budu pogodne.

Nike Sportswear Down Jacket – udobna i topla puf jakna za devojčice

Ima nešto posebno u puf jaknama, zar ne? Naš favorit za ovu zimu je Nike Sportswear jakna za djevojčice, zato što pruža adekvatnu zaštitu od hladnoće, a uz to je udobna, ima kapuljaču i rajsferšlus cijelom dužinom. Punjena je laganim pačijim perjem koje zadržava unutrašnju toplotu i sintetičkom izolacijom u rukavima, što je, uz atraktivan dizajn, čini pravim izborom za ove hladne dane. 

Champion ženska jakna – unesite malo sjaja u svaki dan

Najbolji način da unesete malo sjaja u svoje svakodnevne odjevne kombinacije jeste da ponesete ovu fenomenalnu Champion žensku jaknu u metalik tonovima. Na prvi pogled nas nije privukla samo njena boja, već i odličan kroj koji prati liniju tijela, a ipak pruža neophodnu zaštitu od hladnoće. Poseban favorit nam je kapuljača, koja je nešto šireg oboda u odnosu na standardne modele, pa je samim tim savršena za vjetrovite dane, kada je često prebacimo i preko kape koju nosimo.

Ellesse Emanuel muška ski jakna – za istinske ljubitelje avantura na snijegu

Ellesse ski kolekcija dobro je poznata u krugovima ljubitelja avantura na snijegu, a mi smo kao favorit za ovu sezonu odabrali model Ellesse Emanuelmušku ski jaknu koja će biti vaš savršen saveznik u svim ski poduhvatima. Iako još uvijek ne znamo kakva će situacija biti zbog trenutne epidemiološke situacije, te da li će ski centri raditi, smatramo da je ova Ellesse ski jakna odlična investicija i za naredne zimske sezone, pa se sigurno nećete pokajati ako je kupite.

Atraktivna zaštita od hladnoće – Colmar ženska jakna za skijanje

Dizajnirana za oštro planinsko vrijeme, ova Colmar ženska ski jakna idealna je za sve dame koje vole taj sport i zime provode na planini. Pored laganog i toplog Thermore® EVOdown® punjenja, jakna je izrađena i od izdržljivog i fleksibilnog recikliranog poliesterskog materijala, sa rastegljivom postavom koja će vam omogućiti neometano kretanje. Veoma je prozračna, vodootporna i sadrži podesivu kapuljaču sa vještačkim krznom i visokom kragnom, pa možemo reći da je savršena za stazu.

Killtec Fiames zimska jakna za dječake

Jakne za dječake se posljednjih sezona dizajniraju tako da, pored toplote i u udobnosti koju treba da pruže, izgledaju i veoma atraktivno. Našu pažnju je ove sezone privukao model Killtec Fiames, zato što je „obojen“ upečatljivim bojama, prijatan je za nošenje i uz to pruža odličnu zaštitu od hladnoće dječacima koji se odluče za njega. Baš zato je jedan od naših decembarskih favorita.

Under Armour UA Launch 3.0 Storm ženska jakna za trčanje

Kasni jesenji i zimski dani znaju da budu veoma neprijatni zbog hladnoće i vjetra, naročito ako redovno trčite u prirodi. Zbog toga je naša preporuka za zimu ovaj model ženske jakne Under Armour UA Launch 3.0 Storm, koja je vodootporna, pa je samim tim idealna i za kišu i za snijeg, dok UA Storm tehnolgija koju sadrži pruža neophodnu prozračnost i materijal koji je rastegljiv i prati svaki pokret vašeg tijela. Zahvaljujući tome, bićete fokusirane samo na trčanje i maksimalno zaštićene od svih spoljašnjih faktora.

Nike Sportswear Down-Fill Windrunner – za muškarce kojima je udobnost na prvom mjestu

Muška jakna koja svojim retro dizajnom i modernim koloritom osvaja na prvi pogled, upravo je model Nike Sportswear Down-Fill Windrunner. Naš je favorit i prijedlog ove sezone zato što je punjena laganim perjem koje omogućava zadržavanje toplote, bez dodatnog osjećaja težine, dok je Nike Shield tkanina otporna na vjetar i vodu, pa pruža savršen komfor bez obzira na vremenske uslove.

Nike Sportswear Down ženska parka – model koji se obožava na prvi pogled

Ljubav na prvi pogled bi se u slučaju Nike Sportswear Down ženske parke mogla opisati kao obožavanje na prvi pogled. U krem boji, sa narandžastom postavom koja joj daje savršen kontrast, ova jakna dugog kroja pruža potpunu zaštitu od hladnoće i vlage. Ima duboke džepove, visoku kragnu i atraktivan dizajn, pa je odlična i za svakodnevna, ali i za vaša sportska izdanja ove jeseni i zime. Ženski dio našeg tima je zaljubljen u nju, a sigurni smo da će se to desiti i vama.

Sve modele koji su naša preporuka za ovu sezonu možete pronaći u Sport Vision prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

12.
Jan.
Trendovi
Novo poglavlje donosi sa sobom inovacije i inspiraciju, a sportske odluke postaju ključ za otvaranje vrata ličnog uspjeha.
13.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
13.
Nov.
Trendovi
Početak novembra nam donosi nešto hladnije dane, pa ukoliko još uvek niste pronašli svoju idealnu zimsku jaknu, sada je pravo vrijeme da...
11.
Oct.
Trendovi
Ako se borite sa poremećajima u ishrani, morate potražiti stručnu pomoć, a ako jednostavno volite da jedete, i kada treba i kada ne, imamo nekoliko saveta za...
21.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smijernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će id...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
12.
Jul.
Trendovi
Trendovi se mijenjaju, ali Air Max patike ostaju omiljene bez obzira na sezonu. Ovo su modeli koje želimo sada!
07.
Jul.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
16.
Apr.
Trendovi
Patike su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuće....