do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Otkrivamo vam najnovije trendove za toplije dane
Trendovi
05.07.2023.
Trendovi

Otkrivamo vam najnovije trendove za toplije dane

05.07.2023.

Složićete se da ne postoji inspirativnije godišnje doba za smjelo eksperimentisanje stilovima od ljeta. Dani su znatno duži, a noći dovoljno tople da možete da ih provedete na otvorenom. Lijepo vrijeme donosi toliko uzbuđenja i avantura u kojima želite da izgledate i osjećate se savršeno. Bez obzira na vaše aktivnosti, udobnost je nešto što ni ovog ljeta ne izlazi iz mode, tako da će sportski stil u kombinaciji sa modernim dizajnom i ove sezone biti u fokusu.


Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu. Udobnost sportskih komada, uz istovremeno održavanje elegancije i stila, imperativ je ove sezone. Visokokvalitetni materijali, dobar kroj i pažljivo izabrani detalji stvaraju moderan i svež izgled pogodan za različite prilike. Pored uvek popularnih helanki, novi, trendi modeli donose nešto širi kroj nogavica koji daje punu slobodu pokreta i ležeran izgled. Muške polo majice, lagani šortsevi u ljetnjim bojama, kao i ženske haljine koje unose eleganciju u neprikosnoveni sportski stil.


Trend kratko sječenih gornjih dijelova koji otkrivaju stomak i dio leđa ne gasi se ni ove sezone i pruža izazovan i neformalan izgled. Kratko sječene majice su uglavnom nešto šireg kroja i izrađene su od laganih materijala, što ih čini udobnim za nošenje tokom toplijih mjeseci. Uparite savršen par papuča i kačket koji su must have u vrelim ljetnjim danima.


PROBUDITE LJETO BOJAMA

Ljetnji kolorit podstiče sreću i optimizam. Bilo da se radi o opuštenom odlasku na plažu ili bazen, bavljenju sportom, posjeti ljetnjem festivalu ili večernjoj šetnji, trend vedrih boja je sveprisutan. Otvorene, ljetnje nijanse privlače pažnju, lako se kombinuju sa ostalom garderobom i sjajno pristaju preplanulom tenu. Ukoliko ste ljubitelj svedenog stila, onda će detalj u jakoj boji savršeno naglasiti vašu odjevnu kombinaciju.


Veličanstveni tonovi zalazećeg sunca

Dio nove muške kolekcije odiše nijansama okupanim suncem, energičnim tonovima koji podižu raspoloženje i privlače pažnju. Osmjelite se i birajte nijanse žute, preko vatreno narandžaste, do uvijek uzbudljive crvene. Uz kombinaciju jarkih boja i zanimljivih modela, možete stvoriti neodoljive letnje autfite koji privlače pažnju i čine da se osjećate sjajno.


Plava i zelena za osvježavajuću energiju

I ovog ljeta zastupljene su boje prirode – plava i zelena. Boje koje ističu mladalačku energiju i predstavljaju pravo osvježenje u vrelim ljetnjim danima. Sigurno nećete pogriješiti izborom ovih boja koje odaju utisak slobode, lakoće i unose vedrinu u svaki autfit.


Pastelna  - boja nježnosti

U ženskoj kolekciji prisutne su elegantne i sofisticirane pastelne boje, od rozikaste nijanse preko boje breskve do hladnijih nijansi, poput svijetle žalfije. Ove delikatne boje svakoj ženi dodaju na nježnosti i ženstvenosti.

Izborom modernih krojeva i živih ljetnjih tonova podignite raspoloženje na maksimum i inspirišite se za najbolje ljeto do sada! Svoju ljetnju avanturu započnite odabirom novog komada garderobe u našoj online prodavnici.


Sport Vision tim

Slični članci

12.
Jan.
Trendovi
Novo poglavlje donosi sa sobom inovacije i inspiraciju, a sportske odluke postaju ključ za otvaranje vrata ličnog uspjeha.
13.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
13.
Nov.
Trendovi
Početak novembra nam donosi nešto hladnije dane, pa ukoliko još uvek niste pronašli svoju idealnu zimsku jaknu, sada je pravo vrijeme da...
11.
Oct.
Trendovi
Ako se borite sa poremećajima u ishrani, morate potražiti stručnu pomoć, a ako jednostavno volite da jedete, i kada treba i kada ne, imamo nekoliko saveta za...
21.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smijernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će id...
12.
Jul.
Trendovi
Trendovi se mijenjaju, ali Air Max patike ostaju omiljene bez obzira na sezonu. Ovo su modeli koje želimo sada!
07.
Jul.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
16.
Apr.
Trendovi
Patike su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuće....
07.
Dec.
Trendovi
Ako se pitate koje su jakne apsolutni trend ove jeseni i zime, naš odgovor glasi da pravila nema. Podjednako obožavamo da nosimo i kratke i duge model...