do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

OMILJENE I LJETI: Ove Air Max patike želimo sada!
Trendovi
12.07.2021.
Trendovi

OMILJENE I LJETI: Ove Air Max patike želimo sada!

12.07.2021.

Primijećene su gdje god da ih ponesete, aktuelne bez obzira na sezonu, trendove i modni pravac koji je u datom trenutku aktuelan i definitivno neprevaziđen klasik za sva izdanja. Da, govorimo o Nike Air Max patikama koje možemo da nosimo svuda i uz sve. Jedino što želimo da mijenjamo jesu koloriti koji su ovog ljeta raznobojniji više nego ikada prije. Pogledajte modele koje želimo odmah, sada, odmah!

Nike Air Max Excee – bijele patike su uvijek IN

Atraktivan dizajn ženskih Nike Air Max Excee patika u bijeloj boji inspirisan je kultnim devedeseticama, i predstavlja savršen spoj modernog i retro stila svedenog kolorita. Savršene su za ljeto jer ih možete kombinovati uz urbane dnevne, ali i atraktivne večernje kombinacije, sa haljinama, suknjama i šortsevima.

Nike Air Max Alpha Trainer 3

Ko kaže da Air Max patike moraju da se nose samo u lifestyle varijantama? Predstavljamo vam Nike Air Max Alpha Trainer 3, muški model patika za trening koje će biti vaša najbolja podrška u teretani. Sa širokom, flat bazom i vazdušnim punjenjem đona, savršene su da pruže udobnu stabilnost tokom svakog treninga. Dodajte tome dizajn koji je osmišljen da „podnese“ najteže treninge i dobićete patike koje ćete obožavati da nosite.

Nike Air Max Bolt lifestyle patike za dječake

Patike koje istovremeno pružaju kvalitet i komfor, Nike Air Max Bolt jedan su od najvećih ljetnjih favorita kada je riječ o modelima za djecu. Odlično stoje, nevjerovatno su udobne, pružaju stabilnost i podršku stopalu i lako se oblače i svlače. Sve su to kriterijumi koje sigurno imate na umu prilikom kupovine, a koje ove patike ispunjavaju. Birajte ih ovog ljeta!

Nike Air Max Bella Trainer 4 ženske patike

Predstavljamo vam ženske patike za trening u kojima će svaki vaš pokret biti pravo uživanje – Nike Air Max Bella Trainer 4. Lagani mrežasti paneli na gornjištu dozvoljavaju stopalu da diše, dok sistem pertlanja garantuje stabilnost. Air Max vazdušni jastuci i penasti đon amortizuju svaki korak. Nježna nijansa roze boje i swoosh u usklađenoj boji samo doprinose atraktivnosti ovog modela.

Nike Air Max Sport Clash lifestyle patike za tinejdžere

Jednostavne, udobne i istaknute atraktivnim koloritima, Nike Air Max Sport Clash lifestyle patike za tinejdžere sjajne su u svim varijantama i kombinacijama. Savršeni spoj materijala i miks vazduha i pjene u đonu svaki korak čine još udobnijim i laganijim. Pastelni detalji na neutralnom gornjištu razlog su zbog kog je ovaj model najčešći izbor ljubitelja Air Max patika.

Nike Air Max Bolt ženske patike sa ružičastim detaljima

Ružičasti detalji na bijelom gornjištu čine Nike Air Max Bolt idealnim patikama za žene. Prozračne, udobne i atraktivne, možete ih kombinovati kako god želite – uz elegantne haljine, dnevne varijante, pa čak i business casual odijevne kombinacije. Obožavaćete ih, vjerujte nam na riječ.

Nike Air Max Bolt lifestyle muške patike

Inspirisane trkačkim modelima, Nike Air Max Bolt muške lifestyle patike imaju bogat dizajn koji privlači pažnju na prvi pogled. Ispreplitanost crnih detalja doprinose atraktivnosti patika, dok neutralna osnova i pjenasti srednji đon čine ovaj model savršenim izborom za ljeto.

Sve modele iz ovog bloga možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Kako da očistite svoje Air Max patike?

Prije nego što krenete u čišćenje patika, odstranite prašinu mekanom četkom i uklonite kamenčiće koji su se hodanjem zavukli u šare na đonovima. Sljedeći korak je pranje patika tvrđom četkom u mlakoj vodi.

Bilo bi dobro da prije pranja patika izvadite pertle, kako biste oprali jezik i sva mjesta koje pertle zaklanjaju.

Da biste oprali svoje Air Max patike, naspite mlaku vodu u kadicu ili drugu posudu, potopite četku u vodu. Ocijedite je i trljajte sapunicu blagim kružnim pokretima u jednom smjeru. Patike perite dio po dio. Najprije operite gornjište, potom suvom magičnom krpom osušite taj dio, a potom nastavite sa pranjem ostalih dijelova dok ne budu potpuno čisti.

Za tvrdokornije mrlje na patikama poces pranja ponovite nekoliko puta.

Patike nemojte sušiti na suncu ili nekom drugom izvoru toplote, poput radijatora ili peći. Poželjno je da ih ostavite na vjetru ili u hladu, jer su suprotnom mogu izblijediti ili promijeniti prvobitnu boju.

Redovno ih tretirajte sprejevima za impregnaciju i zaštitu, jer je to najbolji način da iz sezone u sezonu uživate u svojim omiljenim Air Max modelima.

Love is in the Air!

Sport Vision tim

Slični članci

07.
Jul.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
16.
Apr.
Trendovi
Patike su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuće....