do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SEZONA KUPAĆIH KOSTIMA JE POČELA: PRONAĐITE NAJBOLJI MODEL ZA VAS!
Trendovi
11.07.2023.
Trendovi

SEZONA KUPAĆIH KOSTIMA JE POČELA: PRONAĐITE NAJBOLJI MODEL ZA VAS!

11.07.2023.

Uveliko ulazimo u sezonu kupaćih kostima i već razmišljamo kako da ove godine budemo jedinstvene i samouvjerene na plaži ili pored bazena. Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smijernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će idealno pristajati i njenom tijelu i njenom temperamentu. Sunčanje na ležaljci uz omiljeni koktel, neumorno plivanje ili odbojka na pijesku? Izbor je samo vaš, a kupaći kostimi iz naše najnovije kolekcije biće vam sjajan vjetar u leđa.


Izaberite pravi model prema svojim potrebama

Kroz istoriju su modeli kupaćih kostima za žene prolazili kroz mnoge promjene i transformacije, od skromnog i zatvorenog dizajna do modernih i izazovnih komada. Danas, ženski kupaći kostimi dolaze u raznim stilovima i bojama, prilagođeni različitim porebama aktivne, osviješćene i moderne žene. Brendovi se utrkuju da ponude sasvim moderne i smjele modele koji će istaći vašu ženstvenost, zatim redizajnirane modele sa retro vajbom, kao i one koji su idealni za dame koje se plivanjem bave profesionalno ili rekreativno. Svaka od nas tačno zna kakve performanse želi od kupaćeg kostima, ali je takođe, svakoj od nas jednako važno da zablista i bude puna samopouzdanja. Kolorit i dezen igraju važnu ulogu. Da li birate potpuni minimalizam, cvijetne i tropske dezene, prugice i geometrijske motive ili se opredjeljujete za jednobojan model koji daje bezbroj mogućnosti kombinovanja?


Jednodijelni kupaći kostimi - sport i elegancija

Jednodijelni kupaći kostimi su popularan izbor za žene koje preferiraju veću pokrivenost i udobnost. Oni mogu pružiti podršku i oblik tijelu na elegantan način. Nova Nike Swim kolekcija donosi moderne modele koji su visoko sječeni sa otvorima na stomaku i leđima, kao i one kod kojih su leđa umjereno pokrivena te dodaju na slobodi pokreta. Speedo donosi odvažne boje, ali ostaje pri svojim prepoznatljivim modelima koji su dizajnirani da pruže sjajne performanse, udobnost, podršku i slobodu kretanja tokom raznih sportskih aktivnosti na bazenu i na plaži. Bilo da se radi o plivanju, surfovanju, ronjenju ili nekom drugom sportu na vodi, idealan su izbor za dame koje žele da spoje stil i funkcionalnost.


Dvodijelni kupaći kostimi  - sloboda i uživanje

Dvodijelni kupaći kostimi su klasičan izbor dizajna koji pruža sjajnu udobnost i podršku ističući vašu figuru. U ponudi su atraktivani ženski bikini modeli iz Nike Swim, adidas, Speedo, Ellesse, Champion i Lussari kolekcije koji su kao stvoreni za zabavu i ljetnje avanture, a namijenjeni onim damama čiji je prvi izbor uživanje na plaži i preplanuli ten. Tu su i sportski modeli sa bretelama, asimetričnim ili top gornjim dijelom koji nude udobno pristajanje i sa visoko sečenim donjim dijelovima koji ne sputavaju. Svedene linije sportskih kupaćih kostima su izvrsna opcija za aktivne dame koje žele da budu u korak sa trendovima, ali bez kompromisa kada su kvalitet i udobnost u pitanju.


Udobnost podržana inovacijama savremenog doba

Uživajte u svim blagodetima savremenog doba i iskoristite prednosti novih tehnologija u izradi tkanina. Materijali koji se koriste za sportske kupaće kostime su izdržljivi, elastični i osiguravaju brzo sušenje. Potpuno nove tkanine visokih performansi omogućavaju da se kostim lako prilagodi tijelu obezbjeđujući slobodu pokreta i udobnost sa smanjenim trenjem uz pomoć ravnih šavova. Materijali se brzo suše  što donosi novu dimenziju komfora. Otporni su na istezanje, hlor i sunčeve zrake, napravljeni da izdrže svakodnevne zahtjeve treninga visokog intenziteta i takmičenja. Takođe, dio nove kolekcije izrađen je od recikliranih materijala što vam omogućava da doprinesete očuvanja planete.


Budite jedinstvene

Bez obzira na to da li ste se opredijelili za jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim, klasičan, sportski ili trendi model sa atraktivnim detaljima, kvalitetan izbor će vam pomoći da se osjećate sjajno dok uživate u aktivnom odmoru ili u opuštanju i zabavi na suncu. Zavirite u novu kolekciju na našem sajtu, i dok razmišljate na koju ćete ljetnju destinaciju, odaberite model kupaćeg koji je idealan baš za vas.


Sport Vision tim

Slični članci

12.
Jan.
Trendovi
Novo poglavlje donosi sa sobom inovacije i inspiraciju, a sportske odluke postaju ključ za otvaranje vrata ličnog uspjeha.
13.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
13.
Nov.
Trendovi
Početak novembra nam donosi nešto hladnije dane, pa ukoliko još uvek niste pronašli svoju idealnu zimsku jaknu, sada je pravo vrijeme da...
11.
Oct.
Trendovi
Ako se borite sa poremećajima u ishrani, morate potražiti stručnu pomoć, a ako jednostavno volite da jedete, i kada treba i kada ne, imamo nekoliko saveta za...
21.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
12.
Jul.
Trendovi
Trendovi se mijenjaju, ali Air Max patike ostaju omiljene bez obzira na sezonu. Ovo su modeli koje želimo sada!
07.
Jul.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
16.
Apr.
Trendovi
Patike su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuće....
07.
Dec.
Trendovi
Ako se pitate koje su jakne apsolutni trend ove jeseni i zime, naš odgovor glasi da pravila nema. Podjednako obožavamo da nosimo i kratke i duge model...