do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Ecovision
15.11.2021.

SPORT VISION KOMPANIJA U AKCIJI POŠUMLJAVANJA - PRVA AKTIVNOST U OKVIRU ECOVISION PROJEKTA

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, kao i lokalnih zajednica, pokrenuo EcoVision projekat sa kojim nastavlja svoje aktivnosti povezane sa društveno odgovornim poslovanjem.

Pod sloganom VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI Sport Vision kompanija je prethodnih sezona obnovila dvije školske sale, a narednih sezona usmjeriće se na aktivnosti povezane sa ekologijom, zaštitom životne sredine i prije svega okoline u kojoj se nalazimo.

Svjesni posljedica koje sve brže globalno zagrijavanje ima na svakodnevni život ljudi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su u ponedeljak, 15.11. organizovali akciju pošumljavanja jednog dijela zagađenog područja u okolini grada Bijeljina. „Eko-dep“ je područje Regionalne deponije na kojoj se godinama unazad odlaže otpad, te je Sport Vision kompanija odlučila da ovaj dio grada ozeleni, spriječi buduće nepropisno odlaganje otpada, a istovremeno da doprinese smanjenju zagađenosti vazduha u budućnosti.

Sa puno elana i želje da daju primjer kako sugrađanima, tako i svim drugim ljudima u našoj državi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su za samo dva časa rada uspjeli da zasade sadnice šumskog jasena i topole na jednom dijelu „Eko-dep“ parcele i naprave prvi korak u nizu aktivnosti koje će da realizuju u okviru EcoVision projekta.

Prikupljanje otpada i čišćenje nepropisnih deponija, izdvajanje plastike, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama ECOVISION projekta.

Pozivamo vas da i vi budete dio VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI i ECOVISION pokreta. Dovoljno je da svako od nas učini malo kako bismo zajedničkim snagama dali veliki doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine.

Vidimo se na sljedećoj akciji!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Oct.
2022.
Ecovision
Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo?
06.
Sep.
2022.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
2022.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.