do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SPORT VISION KOMPANIJA U AKCIJI POŠUMLJAVANJA - PRVA AKTIVNOST U OKVIRU ECOVISION PROJEKTA
Ecovision
15.11.2021.
Ecovision

SPORT VISION KOMPANIJA U AKCIJI POŠUMLJAVANJA - PRVA AKTIVNOST U OKVIRU ECOVISION PROJEKTA

15.11.2021.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, kao i lokalnih zajednica, pokrenuo EcoVision projekat sa kojim nastavlja svoje aktivnosti povezane sa društveno odgovornim poslovanjem.

Pod sloganom VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI Sport Vision kompanija je prethodnih sezona obnovila dvije školske sale, a narednih sezona usmjeriće se na aktivnosti povezane sa ekologijom, zaštitom životne sredine i prije svega okoline u kojoj se nalazimo.

Svjesni posljedica koje sve brže globalno zagrijavanje ima na svakodnevni život ljudi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su u ponedeljak, 15.11. organizovali akciju pošumljavanja jednog dijela zagađenog područja u okolini grada Bijeljina. „Eko-dep“ je područje Regionalne deponije na kojoj se godinama unazad odlaže otpad, te je Sport Vision kompanija odlučila da ovaj dio grada ozeleni, spriječi buduće nepropisno odlaganje otpada, a istovremeno da doprinese smanjenju zagađenosti vazduha u budućnosti.

Sa puno elana i želje da daju primjer kako sugrađanima, tako i svim drugim ljudima u našoj državi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su za samo dva časa rada uspjeli da zasade sadnice šumskog jasena i topole na jednom dijelu „Eko-dep“ parcele i naprave prvi korak u nizu aktivnosti koje će da realizuju u okviru EcoVision projekta.

Prikupljanje otpada i čišćenje nepropisnih deponija, izdvajanje plastike, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama ECOVISION projekta.

Pozivamo vas da i vi budete dio VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI i ECOVISION pokreta. Dovoljno je da svako od nas učini malo kako bismo zajedničkim snagama dali veliki doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine.

Vidimo se na sljedećoj akciji!

Sport Vision tim

Slični članci

02.
Apr.
Ecovision
Ove godine, zajedno sa vama, Sport Vision obilježava mjesec april kao mjesec ekologije i očuvanja životne sredine, i na taj način što daje jedan mali,...
12.
Apr.
Ecovision
Još jedna u nizu aktivnosti koje Sport Vision sprovodi u cilju zaštite životne sredine, uspješno je realizovana.
14.
Oct.
Ecovision
Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo?
06.
Sep.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.
12.
Oct.
Ecovision
Move to Zero je putovanje na koje je brend Nike krenuo sa ciljem dostizanja nulte količine ugljenika i otpada. Kampanja je pokrenuta sa jedinstvenim ciljem -...
24.
Sep.
Ecovision
U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas.