PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Ecovision
15.11.2021.

SPORT VISION KOMPANIJA U AKCIJI POŠUMLJAVANJA - PRVA AKTIVNOST U OKVIRU ECOVISION PROJEKTA

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, kao i lokalnih zajednica, pokrenuo EcoVision projekat sa kojim nastavlja svoje aktivnosti povezane sa društveno odgovornim poslovanjem.

Pod sloganom VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI Sport Vision kompanija je prethodnih sezona obnovila dvije školske sale, a narednih sezona usmjeriće se na aktivnosti povezane sa ekologijom, zaštitom životne sredine i prije svega okoline u kojoj se nalazimo.

Svjesni posljedica koje sve brže globalno zagrijavanje ima na svakodnevni život ljudi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su u ponedeljak, 15.11. organizovali akciju pošumljavanja jednog dijela zagađenog područja u okolini grada Bijeljina. „Eko-dep“ je područje Regionalne deponije na kojoj se godinama unazad odlaže otpad, te je Sport Vision kompanija odlučila da ovaj dio grada ozeleni, spriječi buduće nepropisno odlaganje otpada, a istovremeno da doprinese smanjenju zagađenosti vazduha u budućnosti.

Sa puno elana i želje da daju primjer kako sugrađanima, tako i svim drugim ljudima u našoj državi, zaposleni u Sport Vision kompaniji su za samo dva časa rada uspjeli da zasade sadnice šumskog jasena i topole na jednom dijelu „Eko-dep“ parcele i naprave prvi korak u nizu aktivnosti koje će da realizuju u okviru EcoVision projekta.

Prikupljanje otpada i čišćenje nepropisnih deponija, izdvajanje plastike, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama ECOVISION projekta.

Pozivamo vas da i vi budete dio VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI i ECOVISION pokreta. Dovoljno je da svako od nas učini malo kako bismo zajedničkim snagama dali veliki doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine.

Vidimo se na sljedećoj akciji!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Apr.
2022.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
2022.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
2021.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.