do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

KORAK DALJE KA EKOLOŠKOJ OSVJEŠĆENOSTI! PRIKLJUČI SE ECO VISION POKRETU
Ecovision
14.10.2022.
Ecovision

KORAK DALJE KA EKOLOŠKOJ OSVJEŠĆENOSTI! PRIKLJUČI SE ECO VISION POKRETU

14.10.2022.

PODRŽITE NAŠU VIZIJU ZDRAVE BUDUĆNOSTI


Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo? Ako ste bar jednom postavili ovo pitanje, onda ste svjesni da nešto moramo da preduzmemo. Klimatske promjene, okeanska plastika, zagađen vazduh, voda i drugi prirodni resursi, nepropisno odlaganje otpada i narušavanje ekosistema samo su neke od važnih tema o kojima se svakodnevno govori. Na globalnom nivou, svjetska zajednica se susreće sa izazovima i problemima koje je nemoguće riješiti preko noći. Čini se da imamo malo vremena i mnogo toga što bismo trebali da uradimo. Odakle da krenemo i kako da pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine?


Vjerujemo da svaka promjena počinje malim koracima, upravo onima koji nas motivišu da stalno napredujemo i budemo bolji. Kao društveno odgovorna kompanija, prošle godine smo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti pokrenuli EcoVision projekat kojim smo željeli da podstaknemo ljude širom regiona da postanu dio pozitivnih promjena. Izdvojićemo samo neke od brojnih aktivnosti u kojima smo do sada učestvovali − prikupljanje otpada, čišćenje priobalja, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odjeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala. 

Sada idemo korak dalje ka ekološkoj osvešćenosti, a sve u želji da očuvamo našu životnu sredinu i njene prirodne resurse. Postavljanjem kutija za reciklažu u našim maloprodajnim objektima, pozivamo vas da nam se pridružite i podržite EcoVision projekat. Donirajte staru obuću ili odjeću i ostvarite pravo na vaučer u vrijednosti od 10KM za kupovinu u iznosu većem od 49KM. Sve što je potrebno da uradite prilikom dolaska u radnju je da se prijavite na kasi i pokažete Vašu Sport&Bonus karticu. Ukoliko niste član, dovoljno je da odvojite par minuta za učlanjenje i odmah možete ostvariti pogodnosti. Popust važi u svim našim maloprodajnim objektima i možete ga koristiti za neograničen broj kupovina u okviru mjeseca u kom je izvršena donacija.


Eco Vision kutije za prikupljanje stare odjeće i obuće su prvo postavljene u prodajnim objektima u Banja Luci – TC Delta Planet i Veselina Maslaše 10 (Gospodska), kao i u Sarajevu – Muhameda Kantardžića 3 (Ferhadija). Sada doniranje možete izvršiti i u Sport Vision radnjama u Bijeljini - TC Emporium i Bijeljina City Mall, u radnji u Tuzli - Bingo City Center, kao i Sport Vision radnji u Vitezu, TC Fis.


Svu prikupljenu obuću i odjeću u okviru naše Vizije zdrave budućnosti Sport Vision kompanija će u saradnji udruženjem „Mozaik Prijateljstva" da sortira na nosivo i nenosivo. Dio prikupljenih stvari koje budu nosive biće reparirane i proslijeđene dalje u humanitarne svrhe, a nenosivo ćemo reciklirati i na taj način smanjiti zagađenje naše okoline.


Pridružite nam se danas, kako bismo zajedno koračali ka boljem sutra i ne zaboravite kolika je važnost očuvanja životne sredine.


Sport Vision tim

Slični članci

02.
Apr.
Ecovision
Ove godine, zajedno sa vama, Sport Vision obilježava mjesec april kao mjesec ekologije i očuvanja životne sredine, i na taj način što daje jedan mali,...
12.
Apr.
Ecovision
Još jedna u nizu aktivnosti koje Sport Vision sprovodi u cilju zaštite životne sredine, uspješno je realizovana.
06.
Sep.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.
15.
Nov.
Ecovision
Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prosto...
12.
Oct.
Ecovision
Move to Zero je putovanje na koje je brend Nike krenuo sa ciljem dostizanja nulte količine ugljenika i otpada. Kampanja je pokrenuta sa jedinstvenim ciljem -...
24.
Sep.
Ecovision
U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas.