do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Ecovision
14.10.2022.

KORAK DALJE KA EKOLOŠKOJ OSVJEŠĆENOSTI! PRIKLJUČI SE ECO VISION POKETU

PODRŽITE NAŠU VIZIJU ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo? Ako ste bar jednom postavili ovo pitanje, onda ste svjesni da nešto moramo da preduzmemo. Klimatske promjene, okeanska plastika, zagađen vazduh, voda i drugi prirodni resursi, nepropisno odlaganje otpada i narušavanje ekosistema samo su neke od važnih tema o kojima se svakodnevno govori. Na globalnom nivou, svjetska zajednica se susreće sa izazovima i problemima koje je nemoguće riješiti preko noći. Čini se da imamo malo vremena i mnogo toga što bismo trebali da uradimo. Odakle da krenemo i kako da pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine?

Vjerujemo da svaka promjena počinje malim koracima, upravo onima koji nas motivišu da stalno napredujemo i budemo bolji. Kao društveno odgovorna kompanija, prošle godine smo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti pokrenuli EcoVision projekat kojim smo željeli da podstaknemo ljude širom regiona da postanu dio pozitivnih promjena. Izdvojićemo samo neke od brojnih aktivnosti u kojima smo do sada učestvovali − prikupljanje otpada, čišćenje priobalja, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odjeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala. 

Sada idemo korak dalje ka ekološkoj osvešćenosti, a sve u želji da očuvamo našu životnu sredinu i njene prirodne resurse. Postavljanjem kutija za reciklažu u našim maloprodajnim objektima, pozivamo vas da nam se pridružite i podržite EcoVision projekat. Donirajte staru obuću ili odjeću i ostvarite popust na kupovinu. Za prvu donaciju ostvarujete 10KM na kupovinu u vrijednosti većoj od 49KM, a za one koji i dalje imaju višak garderobe ili staru obuću koja im zauzima prostor u cipelarniku, popust na drugu donaciju je 20KM na kupovinu u vrijednosti većoj od 79KM. Sve što je potrebno da uradite prilikom dolaska u radnju je da se prijavite na kasi i pokažete Vašu Sport&Bonus karticu. Ukoliko niste član, dovoljno je da odvojite par minuta za učlanjenje i odmah možete ostvariti pogodnosti. Popust važi u svim našim maloprodajnim objektima i možete ga koristiti za neograničen broj kupovina u okviru mjeseca u kom je izvršena donacija.

Akcija postavljanja kutija u prodajnim objektima u Banja Luci – TC Delta Planet i Veselina Maslaše 10 (Gospodska), kao i u Sarajevu – Muhameda Kantardžića 3 (Ferhadija) je samo mali dio onoga što planiramo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti, a uskoro ćete i u drugim gradovima širom zemlje imati priliku da donirate staru odjeću i obuću. Svu prikupljenu obuću i odjeću Sport Vision kompanija će u saradnji Udruženjem građana „ADRA“ da sortira na nosivo i nenosivo. Ono što bude nosivo biće reparirano od strane šivaonice „Diva“ čiji zaposleni su lica sa posebnim potrebama i proslijeđeno dalje u humanitarne svrhe, a nenosivo ćemo reciklirati i na taj način smanjiti zagađenje naše okoline.

Pridružite nam se danas, kako bismo zajedno koračali ka boljem sutra i ne zaboravite kolika je važnost očuvanja životne sredine.

 

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Sep.
2022.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
2022.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
2022.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.