PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Ecovision
24.09.2021.

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktuelnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja uslijed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brendova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, u okviru našeg projekta VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision i u Bosni i Hercegovini kojim želimo da budemo primjer drugima, ali i da ljude širom regiona pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje zagađenih područja, izdvajanje plastike i reciklaža, ekološke trke, korišćenje recikliranih materijala za obnovu školskih sala – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija učestvovala i koje planira u još većem obimu da realizuje i u narednom periodu širom regiona.

U našim prodavnicama i online shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brendova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision bedžom, čime želimo da vam skrenemo pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biće još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviještenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Apr.
2022.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
2022.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
2021.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.