do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU
Ecovision
24.09.2021.
Ecovision

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

24.09.2021.

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktuelnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja uslijed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brendova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, u okviru našeg projekta VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision i u Bosni i Hercegovini kojim želimo da budemo primjer drugima, ali i da ljude širom regiona pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje zagađenih područja, izdvajanje plastike i reciklaža, ekološke trke, korišćenje recikliranih materijala za obnovu školskih sala – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija učestvovala i koje planira u još većem obimu da realizuje i u narednom periodu širom regiona.

U našim prodavnicama i online shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brendova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision bedžom, čime želimo da vam skrenemo pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biće još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviještenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Slični članci

02.
Apr.
Ecovision
Ove godine, zajedno sa vama, Sport Vision obilježava mjesec april kao mjesec ekologije i očuvanja životne sredine, i na taj način što daje jedan mali,...
12.
Apr.
Ecovision
Još jedna u nizu aktivnosti koje Sport Vision sprovodi u cilju zaštite životne sredine, uspješno je realizovana.
14.
Oct.
Ecovision
Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo?
06.
Sep.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.
15.
Nov.
Ecovision
Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prosto...
12.
Oct.
Ecovision
Move to Zero je putovanje na koje je brend Nike krenuo sa ciljem dostizanja nulte količine ugljenika i otpada. Kampanja je pokrenuta sa jedinstvenim ciljem -...