do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SVI ZAJEDNO ZA ZDRAVIJU BUDUĆNOST: USPJEŠNO REALIZOVANA JOŠ JEDNA ECO VISION AKCIJA
Ecovision
12.04.2023.
Ecovision

SVI ZAJEDNO ZA ZDRAVIJU BUDUĆNOST: USPJEŠNO REALIZOVANA JOŠ JEDNA ECO VISION AKCIJA

12.04.2023.

Svakodnevno smo svjedoci da neodgovornost prema našoj okolini negativno utiče na naš život i da je vrijeme da zajedno pobudimo svijest o značaju ekoloških aktivnosti u cilju dobrobiti naše planete. Planeta pomaže nama - hajde da joj vratimo uslugu!

U srijedu, 12. aprila, zaposleni u Sport Vision kompaniji su u saradnji sa lokalnom zajednicom organizovali sada već drugu po redu akciju pošumljavanja. Ovaj put pošumljavanje je bilo u ulici Mučenika Romanovih na području grada Bijeljina čime je završeno ozelenjavanje kompletne ulice na potezu od Novog sela ka Manastiru Svete Petke. U nadi da će na ovaj način podstaći što veći broj kako pojedinaca, ali i kompanija, 90 zaposlenih iz Sport Vision-a je uz druženje i dobro raspoloženje uspješno realizovalo ovu akciju sađenjem 150 sadnica lipe koje će ubuduće krasiti ovaj dio grada i doprineti čistijoj i zdravijoj sredini.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredineSport Vision je uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, kao i lokalnih zajednica pokrenuo EcoVision projekat 2021. godine, kojim nastavlja svoje aktivnosti povezane sa društveno odgovornim poslovanjem.

Pod sloganom VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI, Sport Vision kompanija je prethodnih sezona obnovila dvije školske sale, započela projekat prikupljanja i recikliranja stare obuće i odjeće, organizovala i podržala eco trke, a plan je da u narednom periodu ove i slične akcije postanu dio gotovo svakodnevnih aktivnosti ove kompanije.

Prikupljanje otpada i čišćenje nepropisnih deponija, izdvajanje plastike, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama Eco Vision projekta.

Pozivamo vas da i vi budete dio VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI EcoVision pokreta. Pokažimo da malim koracima i udruženim snagama možemo dati ogroman doprinos zaštiti i očuvanju naše jedne jedine planete Zemlje.

Slični članci

02.
Apr.
Ecovision
Ove godine, zajedno sa vama, Sport Vision obilježava mjesec april kao mjesec ekologije i očuvanja životne sredine, i na taj način što daje jedan mali,...
14.
Oct.
Ecovision
Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo?
06.
Sep.
Ecovision
Sport Vision kompanija je podržala Banjalučku desetku za čist vazduh u jednom zajedničkom cilju, a to je očuvanje okoline.
21.
Apr.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
11.
Jan.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinijeti smanjenju zagađenja i našoj viziji zdrave budućnosti.
08.
Dec.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.
15.
Nov.
Ecovision
Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, Sport Vision je ove godine uz podršku Ministarstva za prosto...
12.
Oct.
Ecovision
Move to Zero je putovanje na koje je brend Nike krenuo sa ciljem dostizanja nulte količine ugljenika i otpada. Kampanja je pokrenuta sa jedinstvenim ciljem -...
24.
Sep.
Ecovision
U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas.