do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Šifra artikla: DD4898-673

Dri-FIT Swoosh Run

Šifra artikla: DD4898-673
Izađite na stazu u svježem izdanju u ovoj Nike Dri-FIT Swoosh Run ženskoj majici za trčanje. Napravljena je od lagane tkanine sa isprepletanom grafikom, koja je tu kako biste se osjećali prijatno i suvo tokom najintentivnijih dionica. Bočni otvori pružaju slobodu kretanja i donose prozračnost dok prelazite kilometer. Udobna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje što će vam pomoći da se nesmetano fokusirate na svoju aktivnost. Moćna grafika i dva Swoosh loga koji imaju sjajni obris i metalik završnicu, upotpunjuju sportski izgled ove majice i naglašavaju bogato Nike nasleđe. Izrađena je od 100% recikliranih materijala, kao dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Podržite ovu kampanju i postanite dio Nike tima uz Dri-FIT Swoosh Run žensku majicu za trčanje..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Izađite na stazu u svježem izdanju u ovoj Nike Dri-FIT Swoosh Run ženskoj majici za trčanje. Napravljena je od lagane tkanine sa isprepletanom grafikom, koja je tu kako biste se osjećali prijatno i suvo tokom najintentivnijih dionica. Bočni otvori pružaju slobodu kretanja i donose prozračnost dok prelazite kilometer. Udobna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje što će vam pomoći da se nesmetano fokusirate na svoju aktivnost. Moćna grafika i dva Swoosh loga koji imaju sjajni obris i metalik završnicu, upotpunjuju sportski izgled ove majice i naglašavaju bogato Nike nasleđe. Izrađena je od 100% recikliranih materijala, kao dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Podržite ovu kampanju i postanite dio Nike tima uz Dri-FIT Swoosh Run žensku majicu za trčanje.

Specifikacija:  

  • Ženska majica – trčanje
  • Standardan kroj
  • Kratak rukav
  • Reflektujući detalji
  • Dri-FIT tehnologija
  • Mašinsko pranje
  • Sastav: 100% poliester
Trenutno nema komentara
Dri-FIT Swoosh Run
Majica
Dri-FIT Swoosh Run