do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obilježiti naredne mjesece
U fokusu
17.03.2021.
U fokusu

KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obilježiti naredne mjesece

17.03.2021.

Poznati svjetski brendovi su nam, još prošle godine, nagovijestili koji će to trendovi obilježiti proljeće 2021. godine, a sada kada su oni ugledali svjetlost dana i našli se u našoj ponudi nove kolekcije, malo je reći da ne znamo za koji prije da se odlučimo.

Ako govorimo o modelima za trening, trčanje ili bilo koju drugu sportsku aktivnost, posebno se izdvajaju kvalitetni i pažljivo birani materijali, koji omogućavaju prozračnost i neometano kretanje bez obzira na intenzitet treninga, ali i atrakitvni koloriti koji će vam (budite spremni na to) otežati finalni izbor.

Obuća, odjeća i aksesoari namijenjeni ljubiteljima sportskog stila, koji su takođe dio naše nove kolekcije, ovog proleća skreću pažnju na svaki, pa i najmanji detalj – atraktivne krojeve, upečatljive boje, prijatne materijale i kombinaciju detalja koja je tu da ih istakne na pravi način.  

Evo samo nekih modela koji će obilježiti naredni period.

Nike LeBron Witness – patike bez kojih je nova basket kolekcija nezamisliva

Kako predstaviti novitete iz basket ponude, a ne istaći Nike LeBron Witness model? Kolekcija koja je neizmjerno popularna među ljubiteljima košarke, pa je i ove sezone bilo prosto nezamislivo da se ne nađe i u našoj ponudi. Uostalom, ko ne bi želio patike višestrukog MVP-a NBA lige?

Nike Training kombinacija za žene – jer ne možemo da se odlučimo za samo jedan model

Već smo napomenuli da će biti mnogo teško odabrati samo jedan model iz naše nove kolekcije. Zašto onda ne biste napravili cijelu kombinaciju za trening? Ovoga puta naš izbor je pao na spoj Nike topa, Nike Iconclash šorca i Nike Air Max Bella – patika za trening u kojima će vaša stopala prosto „disati“.

Under Armour Originators – jer  bijelih majica nikada nije dosta

Svakog proljeća, sa prvim toplim i sunčanim danima, krećemo u kupovinu majica. I kao da nam ih već nije dosta, najčešće biramo modele u bijeloj boji i prijatnog materijala – iako slične komade već imamo u garderoberu. Ovoga puta naš izbor je Under Armour Originators, muška majica izrađena od pamuka i prozračnog materijala, koja je namijenjena zaljubljenicima sport i trening – i postizanje rezultata, što je na i istaknuto rečenicom na majici „Built to make all atlethes better“. Savršena je za prve proljećne dane, zar ne?

Champion Lady – maksi haljine su ponovo u modi

Ovih dana se mnogo govori o tome koliko je korona promijenila pravac u kojem moda ide. Zajedno sa kompletima, cozy komadima i trenerkama u svakodnevnom odijevanju, na velika vrata vratile su se i maksi haljine, pa je zbog toga model Champion Lady još jedan izbor za naredni period. Upečatljiva je zbog efektnih color blocking detalja, ali i zbog materijala u kojem ćete uživati cijeli dan.

Nike Air Jordan za dječake i djevojčice

Iako smo ovoga puta u prvi plan istakli Nike Air Jordan kombinacije za dječaka i djevojčicu, nova kolekcija namijenjena djeci različitog uzrasta krije pregršt fenomenalnih i tako atraktivnih modela poznatih brendova. Svaki od njih odabran je sa posebnom pažnjom, u zavisnosti od namjene, a naročito tako da doprinese pravilnom rastu i razvoju svakog mališana. Šta god da odaberete, biće to bez sumnje pun pogodak.

New Balance W997 – patike zvane proljeće

Volimo modele koji prizivaju toplo i sunčano vrijeme, a verujemo da je to slučaj i sa vama. Zato smo, kao jedan od favorita za naredne mjesece, izdvojili upravo ženske patike New Balance W997, jer su savršen primjer modela koji svojim retro dizajnom ostavlja bez daha. O njihovoj udobnosti nećemo ni da govorimo. Neprikosnovena je!

Ellesse Superstar – muški duks čije ime dovoljno govori

Duksevi će se sigurno nositi još neko vrijeme, pa zašto oni ne bi bili efektni? Model koji će vladati street style izdanjima ovog proljeća upravo je Ellesse Superstar muški duks čiji dizajn i kombinacija boja maksimalno opravdavaju naziv koji je dobio. Naša je topla preporuka za naredne mjesece.

Ukoliko neki od ovih modela ne odgovara vašem stilu ili načinu odijevanja, uvek možete pogledati kompletnu ponudu naše nove kolekcije. Dostupna je u svim prodavnicama i online.

Sport Vision tim

Slični članci

29.
Mar.
U fokusu
U potrazi za kvalitetnom i udobnom sportskom odjećom i obućom, Nike komadi se pojavljuju kao najčešći izbor – za sve uzraste.
04.
Mar.
U fokusu
Složićete se da potpunom uživanju u sunčanim danima doprinose i što ležernije i udobnije odjevne kombinacije?
09.
Feb.
U fokusu
Vrijeme je da vam predstavimo sve trendove koji će obilježiti ovogodišnju proljećnu sezonu.