do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ADIDAS TEAM MODE – IGRAJ I POBIJEDI
Novosti
17.08.2018.
Novosti

ADIDAS TEAM MODE – IGRAJ I POBIJEDI

17.08.2018.

 

Sport Vision d.o.o. Bijeljina, organizuje takmičenje za svoje fanove, koji su sa teritorije Bosne i Hercegovine (Republika Srpska, Federacija BiH, Distrikt Brčko).

Takmičenje se organizuje pod nazivom „TEAM MODE – IGRAJ I POBIJEDI “, koja će trajati od 20.08. do 30.08.2018.

U takmičenju – “IGRAJ I POBIJEDI ”  ne mogu učestvovati  zaposleni u Sport Vision d.o.o. Bijeljina i agenciji New Moment d.o.o. kao i članovi njihovih užih porodica, ali se njihovi radovi neće tretirati kao takmičarski, niti mogu osvojiti poklon.

Da biste učestvovali u takmičenju – “ TEAM MODE – IGRAJ I POBIJEDI ”  potrebno je da slijedite naredne korake:

 1. Započnete igru
 2. Ukucate podatke, ime i prezime
 3. Izaberete opciju IGRAJ
 4. Igrica je zamišljena u obliku fudbalskog terena sa golom. Svaki igrač  bira svog izvođača penala, odnosno nosioca silosa (COPA, PREDATOR, X, NEMEZIZ. Igrači učestvuju šutiranjem lopte na gol na kojem je prisutan golman. U sredini se nalazi igrač koji se mijenja izborom kopački. Izvođenje penala, na osnovu horizontalne i vertikalne linije, pritiskom “SPACE” na tastaturi (desktop), ili pritiskom prsta na mobilnim uređajima.
 5. Igrač pritiskom  na SPACE (desktop) ili pritiskom prsta (mobile) zaustavlja strelicu na horizontalnoj i vertikalnoj liniji i lopta pogađa u ugao na kojem su se strelice ukrstile.
 6. Cilj je sakupiti što više bodova.
 7. Svaki rezultat se pohranjuje u tabelu, prvih 10 je uvijek vidljivo
 8. U startu igrica ti daje bonus vrijeme, potrebno je dati što više golova u datom vremenu za prolaz u sledeći krug.
 9. Igrica ima 3 nivoa
 10. Svaki sledeći nivo je teži, u prvom se pojavljuje jedan protivnički igrač u vidu živog zida, a u drugom dva.
 11. Mjeri se najveći broj bodova

Po završetku takmičenja troje najboljih će osvojiti poklone. Jedan takmičar može osvojiti jedan poklon. Sa jedne IP adrese može biti samo jedan pobjednik.

Dana 30.08.2018. u ponoć se završava takmičenje, i obrađuju se pristigle informacije. Stručni žiri koji čine predstavnici Sport Vision d.o.o. i predstavnici marketinške agencije New Moment d.o.o, odabraće 3 takmičara koji su imali najbolje rezultate, čiji će autori osvojiti poklon. Te će dan nakon završetka takmičenja 31.08.2018., u 12 časova biti objavljena imena troje dobitnika sa najboljim rezultatima koji su osvojili poklone, na zvaničnoj Facebook stranici Sport Vision d.o.o. Bijeljina.

Pokloni su sljedeći:

Prvo mjesto – ADIDAS Kopačke X 18.3 AG

Drugo mjesto – ADIDAS Patike PREDATOR TANGO 18.4

Treće mjesto – ADIDAS Lopta MESSI Q4

Ukoliko na kraju takmičenja bude više takmičara sa osvojenim istim (najvećim) brojem bodova, najboljeg će organizator odabrati putem random.org te na taj način odlučiti ko će biti pobjednik.

Koliko god puta jedan igrač odigra i sačuva rezultat, biće upamćen samo najbolji rezultat koji je postignut.

Preuzimanje poklona:

Organizator zadržava pravo da isključivo po svom nahođenju dopuni, povuče ili revidira ova Zvanična pravila i nagrade u bilo kojem trenutku i bez najave. U takvim slučajevima Organizator neće snositi nikakvu odgovornost.

Bilo kakvi oblici prevare, neće biti tolerisani od strane Organizatora. Svaki učesnik koji bude zatečen u prevari, što ustanovljava Organizator po svom apsolutnom diskrecionom pravu, biće odmah diskvalifikovan.

Učesnici su upoznati sa tim da svoje podatke predaju Organizatoru. Informacije saopštene od strane Učesnika Organizator koristi isključivo radi stupanja u kontakt u vezi sa nagradama, trećem licu ih ne saopštava, a podatke ne arhivira.

Želimo vam dobru zabavu i mnogo sreće!