do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

TESTIRANA ADIDAS COLD BLOODED KOLEKCIJA U SARAJEVU
Fudbal
01.03.2018.
Fudbal

TESTIRANA ADIDAS COLD BLOODED KOLEKCIJA U SARAJEVU

01.03.2018.

U Sarajevu je organizovan spektakularni fudbalski događaj u Domu mladih na Skenderiji 26.02.2018. godine. Tom prilikom predstavljena su četiri nova modela iz najnovije adidas Cold Blooded kolekcije kopački.

Svi zainteresovani su imali priliku testirati nove modele kopački, uvjeriti se u njihove poboljšane preformanse i u duelima odmjeriti svoje fudbalske vještine na improvizovanom fudbalskom terenu.

Da je interesovanje za sam događaj bilo veliko govori činjenica da je bilo čak 200 prijavljenih učesnika koji su pokazali prije svega izvanredan takmičarski duh i veliku ljubav prema fudbalu.  

Dodatnom uzbuđenju je doprinijela i digital fudbalska igrica u kojoj su naročito uživali mlađi posjetioci ovog događaja, a ništa manje nisu bili posjećeni ni korner za fotografisanje i korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator i X, gdje su svi posjetioci mogli da saznaju više o tehnologiji izrade i prednostima novih modela adidas kopački.

Ovoj spektakularni fudbalski događaj dodatno su upotpunili i specijalni gosti: fudbaler Ajdin Mujagić i mostarski virtuoz sa loptom Samir Salčin.

Sarajevska fudbalska publika je pokazala pozitivne impresije o novoj adidas kolekciji i uvjerila se zašto će neki od najpoznatijih svijetskih, kao i domaćih, fudbalera i ove sezone nositi upravo adidas opremu za fudbal.

Svi Cold Blooded modeli su dostupni u Sport Vision radnjama i online shopu.

Slični članci

01.
Feb.
Fudbal
adidas Football vam predstavlja četiri nova modela kopački za igru na stadionu i u dvorani.