Šta dobijaš registracijom jedinstvenog korisničkog naloga?

Jedinstvena prijava na svim našim konceptima - Sport Vision, Buzz, Sport Reality: kada se prijaviš na jednom od sajtova unosom korisničkog imena i lozinke, bićeš automatski prijavljen i na svim ostalim šopovima. Nema potrebe da pamtiš više lozinki!

Još lakši proces online kupovine na svim našim konceptima: podaci koje uneseš na tvom nalogu omogućavaju ti još brži proces naručivanja na bilo kom našem veb šopu. Kreni u kupovinu!

Kartica lojalnosti na klik od tebe: Kompletan pregled statusa, bodova, akcija i kupovina uz Sport&Bonus karticu je na raspolaganju na tvom nalogu. Registruj karticu i uživaj u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti.


Kako ostvaruješ Sport&Bonus pogodnosti?

Nakon svake kupovine u radnjama partnera programa član osvaja 1 bod na svake potrošene 2,5 KM. Svaki dobijeni bod (bonus) se u zavisnosti od trenutnog statusa člana, konvertuje u 5, 7, 10, 15 ili 20 feninga popusta za narednu kupovinu i bilježi na sport&bonus kartici. Ukoliko korisnik programa ima sakupljeno od 0 do 249 bodova, 1 bod = 5 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik programa ima 250-499 bodova, 1 bod = 7 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko ima 500-799, 1 bod = 10 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik ima 800-1299, 1 bod = 15 feninga popusta na narednu kupovinu. Ukoliko korisnik ima preko 1300 bodova, 1 bod = 20 feninga popusta na narednu kupovinu. Npr. član koji je sakupio preko 500 bodova i potroši 75 KM, osvojiće bonus od 30 bodova koji se konvertuju u 3 KM popusta na narednu kupovinu. Ako iznos njegovog sljedećeg računa bude recimo 80 KM, umanjiće se za 3 KM i iznosiće 77 KM.

U slučaju da kupuješ online kao kupac sa registrovanim nalogom, broj tvoje kartice će biti popunjen u predviđenom polju na stranici korpe prilikom poručivanja.

Bodove nakon obavljene online kupovine biće obračunati nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko ne iniciraš povrat kupljenih proizvoda.


Šta sve dobijaš SPORT&BONUS članstvom?

  • Popust dobrodošlice - Dobijaš 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program
  • Cashback uz svaku kupovinu - što više kupuješ, možeš ostvariti veći cashback za narednu kupovinu
  • Rođendanski poklon, te različite specijalizovane ponude kreirane samo za tebe
  • Sniženo uz SPORT&BONUS - u okviru Sport Vision ponude na označene artikle stikerom S&B ostvarićeš pravo na sniženje uz svoju SPORT&BONUS karticu.

 

Više informacija o pravilima Sport&Bonus programa očekuje te na ovom linku.