do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
adidas Ultraboost 22
Šifra artikla: GX5588
adidas

adidas Ultraboost 22

Šifra artikla: GX5588
Šifra proizvođača: LTI72
Napravljene za udobnost i beskonačan povratak uložene energije, adidas Ultraboost 22 ženske patike za trčanje pomažu da u svakoj trci date najbolje rezultate..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Odredite veličinu
Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Napravljene za udobnost i beskonačan povratak uložene energije, adidas Ultraboost 22 ženske patike za trčanje pomažu da u svakoj trci date najbolje rezultate.

Njihovo Primeknit+ gornjište obavija stopalo poput čarape, dok Boost srednji đon pruža dugotrajnu udobnost. Linear Energy Push sistem opušta krutost srednjeg i prednjeg dijela stopala, za dodatnu energiju pri svakom koraku. Đon od Continental™ gume nudi odlično prianjanje u mokrim i suvim uslovima, kako bi mogli da koračate samouvjereno. adidas Ultraboost 22 ženske patike za trčanje su napravljene od Primeblue recikliranog materijala visokih performansi, kao dio ambicije da se okonča plastični otpad.

Specifikacija:

  • Plitak profil
  • Pertlanje
  • Primeknit+ tekstilno gornjište
  • Boost srednji đon
  • Đon od Continental™ gume

  • Karakteristika Vrijednost
    Sastav Material textil/Material sintetic
    Kategorija Patike
    kategorije Obuća
    Pol Za žene
    Namjena Trčanje
    Brend adidas
    Uzrast Za odrasle
    Kolekcija Performance

    adidas

    Priča o adidasu počela je u malom gradu u Bavarskoj, Njemačka. Adi Dassler registrovao je 1924. kompaniju Gebruder Dassler Schuhfabrik i započeo svoju misiju koja je imala za cilj da obezbjedi sportistima najbolju moguću opremu. Zlatne medalje u Amsterdamu (1928, Lina Radke) i Berlinu (1936, Džesi Ovens) su prve nagrade i prekretnice - i samo početak priče. Slijede dugogodišnji uspjesi, razvoj brenda i pozicioniranje na tržištima širom svijeta. adidas je danas jedan od vodećih svjetskih brendova sportske opreme.

    Proizvodne i marketinške inicijative primarno su fokusirane na ključne globalne sportske kategorije i na tržiste sportskog životnog stila. Stav brenda „all in" u osnovi je svih inicijativa i predstavlja jačanje spone sa potrošačima. Uz širok, ali selektivan pristup distribuciji i strategiji formiranja cijena, adidas se jasno pozicionirao kao vrhunski brand na svim tržištima, nudeći široku paletu proizvoda koji su podijeljeni u nekoliko kategorija.

    adidas Sport Performance dio je kolekcije koji je u potpunosti fokusiran na sportiste koji zahtjevaju performanse na prvom mjestu, a stil na drugom. Svaki sport je važan, međutim osnovne kategorije su trčanje, fudbal, košarka i trening.

    Trenutno nema komentara
    adidas Ultraboost 22
    Patike
    adidas Ultraboost 22