DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

Trčanje
11.09.2018.

PEGASUS FRANŠIZA SLAVI 35 ROĐENDAN

Tokom 35 godina postojanja Nike Air Zoom Pegasus je prošao kroz značajne promjene po pitanju tehnologije - zahvaljujući svakodnevnim i mnogobrojnim testiranjima u kojima su učestvovali najbrži dugoprugaši svijeta.

Kada je došlo vrijeme za unapređenje tehnologije i kreiranja Nike Air Zoom Pegasus 35, dizajneri su se okrenuli ka trkačima i njihovim reakcijama na ovaj model (uključujući najvećeg ljubitelja ove franšize – britanskog dugoprugaša Mo Farah). Bilo je odmah jasno da  se neke performanse modela ne dovode u pitanje, a da je za neke dijelove potrebno unapređenje.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

NIKE TEKSTIL ZA TRČANJE

Inovacije u vidu mekše Cashlon pjene, Zoom jedinice duž cijelog stopala, zakošena peta, dodatna savitljivost i lakše obuvanje su ono sto trkaču omogućava bolji start i sigurniji korak na stazi.

Savršeno konstruisan međuđon sa Zoom jedinicama i Cushlon pjenom, pri svakom koraku na stazi ti pruža dodatnu podršku, i stvara osjećaj da letiš.

Najbolju potvrdu toga su nam dali atletičari i rekreativci Bosne i Hercegovine, koji su svoju motivaciju pretočili u Nike Air Zoom Pegasus 35.

Jasmina Kavazović, Nermin Palić, Alisa Bečić, Srđan Samardžić i Osman Junuzović obaraju svoje rekorde. Njihovu priču pogledaj na instagram profilu @sportvisionbih

Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.

Ostavi komentar

Slični članci

23.
Nov.
2017.
Trčanje
Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield u Sport Vision multibrend radnjama i online.
25.
Nov.
2016.
Trčanje
Dizajneri iz Nike-a se svake sezone potrude da donesu novu inovaciju u pogledu tehnologije izrade obuće za trkače. Ove sezone su pronašli nove načine ...
string(0) ""
string(0) ""