do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

TRČIMO ZAJEDNO: SPORT VISION SPORTSKI SPONZOR BANJALUČKOG POLUMARATONA
Trčanje
24.08.2021.
Trčanje

TRČIMO ZAJEDNO: SPORT VISION SPORTSKI SPONZOR BANJALUČKOG POLUMARATONA

24.08.2021.

Kompanija Sport Vision, dugi niz godina pruža podršku manifestaciji koja je prerasla u jedan od najvećih sportskih događaja u regionu - „Vivia Run and More Weekend“ festivalu. Sedmu godinu za redom ulicama Banjaluke prolaze hiljade trkača u sklopu nekoliko različitih trka. Naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i prave vrijednosti najmasovnije manifestacije koja se svakog proljeća održava u Banjaluci.

Ovog mjeseca, na ulicama Banjaluke će, umesto automobila odzvanjati zvukovi koraka trkača.

Najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini se održava od 27-29.8. Ovog ljeta, Banja Luka će biti domaćin već prepoznatljivog, fenomenalnog sportskog festivala, a kompanija Sport Vision kao sportski pokrovitelj podržava organizaciju ovog trkačkog spektakla.

Sedmu godinu za redom, polumaratonska trka se održava u Banjaluci, trči se najljepšim banjalučkim alejama, ulicama i parkovima, sve do najznačajnijeg istorijskog spomenika - tvrđave Kastel. Nakon prošlogodišnje pauze, ovog avgusta ulice Banjaluke će biti pune trkača svih uzrasta.

PATIKE ZA TRČANJE

TEKSTIL ZA TRČANJE

Banjalučka polumaratonska trka privlači pažnju brojnih trkača, jer se trči na ravnoj stazi, koja je idealna za postizanje ličnih rekorda. Trka je u 2019. godini okupila trkače iz 30 zemalja sa tri kontinenta. Limit trke je 3 sata. Ove godine organizatori su odlučili da to bude noćna trka.

Čekamo vas na stazi, 28.8.!

Sport Vision team!

 

Slični članci

16.
Aug.
Trčanje
Ove godine, kao i prethodnih, bićemo sponzori jedne od naših najljepših i najvažnijih sportskih manifestacija, Vivia Run And More Wee...
25.
May.
Trčanje
Bliže nam se dani sa visokim temperaturama, ali i trke koje ćete uz ovu odjeću za trčanje lakše podnijeti. Evo modela na koje treba da obratite pažnju...
29.
Apr.
Trčanje
Trčanje mnogima nije omiljena fizička aktivnost, ali je svakako među najzdravijima i blagodeti trčanja su brojne i nemjerljive.
05.
Apr.
Trčanje
Nove adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike za trčanje su stigle! Isprobali smo ih i prenosimo vam naše utiske.