do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ODJEĆA ZA TRČANJE NA KOJU TREBA DA OBRATITE PAŽNJU
Trčanje
25.05.2021.
Trčanje

ODJEĆA ZA TRČANJE NA KOJU TREBA DA OBRATITE PAŽNJU

25.05.2021.

Veoma nas je obradovala vijest o održavanju 34. Beogradskog maratona. Trkačke pripreme uveliko traju kako bi forma bila na vrhuncu tog 6. juna, a kako su najavljene visoke temperature, pažnju treba da obratite i na garderobu koju ćete odabrati za trku. Ona treba da bude lagana, izrađena od prozračnih materijala i dovoljno udobna da vas ne sputava i ne stvara dodatne probleme.

Odjeća za trčanje koju smo danas izdvojili za vas odličan je izbor i za Beogradski maraton, ali i za sve druge junske i ljetne trke i trkačke treninge koje imate u planu. Ovo su modeli na koje treba da obratite pažnju.

NIKE RISE 365 TRAIL – MAJICA ZA STRASTVENE TRKAČE

Trkači koji na svakoj trci ili treningu daju 150 procenata svoje snage i energije, definitivno treba da biraju Nike Rise 365 Trail majicu za trčanje za tople proljetne i ljetne dane. Ovaj model kratkih rukava namijenjen muškarcima izrađen je od izuzetno laganog materijala, čime pruža neophodnu udobnost i slobodu pokreta. Poznata Dri-FIT tehnologija utkana je i u materijal, pa majica ostaje suva sve vreme trčanja.

ADIDAS OWN THE RUN CELEBRATION – ZA EKOLOŠKI OSVIJEŠTENE TRKAČICE

Reciklirani materijali sve češće se koriste u izradi trkačke obuće, odjeće i opreme. To je slučaj i sa ovim ženskim modelom majice za trčanje, koja simbolično nosi naziv adidas Own the Run Celebration Top. Bez rukava, sa širokim bretelama, ona pruža maksimalnu udobnost prilikom svake male trkačke pobjede. Aeroready tehnologija omogućava brzo sušenje materijala, što majicu čini idealnom za ljetne trke i treninge.

Uživajte u udobnosti i podršci modela koji je namijenjen dužinskim treninzima i polumaratonskim i maratonskim trkama.

UNDER ARMOUR LAUNCH 2IN1 MUŠKI ŠORTS – SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA DOBRE REZULTATE

Odjeća brenda Under Armour omiljena je među trkačima upravo zbog toga što je svaki detalj u njenom dizajnu osmišljen tako da doprinese postizanju vrhunskih rezultata. Zbog toga je i Under Armour UA Launch 2in1 muški šorts naš današnji izbor.

Riječ je o modelu koji sadrži izuzetno laganu, rastegljivu tkaninu spoljne strane, koja vam pruža potpunu slobodu pokreta, bez ikakvih ograničenja. Mrežasti bočni paneli pozicionirani su tako da omoguće dodatnu ventilaciju, dok rastegljiva konstrukcija oslobađa kretanje u svim pravcima. Dodajte tome kompresioni unutrašnji deo i tkaninu koja se brzo suši da biste shvatili zašto baš ovaj šorts treba da izaberete za sve svoje trkačke poduhvate tokom toplih dana.

NIKE TEMPO LUXE ICON CLASH ŽENSKI ŠORTS ZA TRČANJE

Dizajn Nike Tempo Luxe Icon Clash ženskog šortsa za trčanje ne ističe se samo zbog njegovog materijala, koji je prošaran motivima neba, već i zbog dvoslojne konstrukcije koja pruža osjećaj udobnosti i nevjerovatne slobode.

Džepovi sa bočnih i na zadnjoj strani, elastični pojas sa učkurom i Nike Flex tkanina omogućavaju vam da date svoj maksimum, dok Dri-FIT tehnologija doprinosi bržem sušenju materijala. I ovaj model se, kao i svi prethodni, može naručiti u našem online shop-u.

Kompletnu trkačku ponudu poznatih brendova možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti u online shop-u.

Vidimo se na stazi!

Sport Vision tim

Slični članci

29.
Apr.
Trčanje
Trčanje mnogima nije omiljena fizička aktivnost, ali je svakako među najzdravijima i blagodeti trčanja su brojne i nemjerljive.
22.
Apr.
Trčanje
New Balance FuelCell Rebel v2 patike za trčanje doprinijeće da svako sljedeće vrijeme na treningu bude vaše najbolje vrijeme do tada. Pogledajte sve n...
05.
Apr.
Trčanje
Nove adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike za trčanje su stigle! Isprobali smo ih i prenosimo vam naše utiske.
24.
Mar.
Trčanje
Ko može trčati trail? Odgovor je jednostavan i jasan – svi! Evo zašto je baš ova disciplina postala toliko popularna među trkačima tokom ...