do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

MAMMUT – BREND KOJI JE SINONIM ZA POMJERANJE SOPSTVENIH GRANICA
MAMMUT – BREND KOJI JE SINONIM ZA POMJERANJE SOPSTVENIH GRANICA
Outdoor
17.05.2024.
Outdoor

MAMMUT – BREND KOJI JE SINONIM ZA POMJERANJE SOPSTVENIH GRANICA

17.05.2024.

Izazovi nas čine jačim i upornijim, a svi oni koji vole outdoor i planinarske sportove, vole izazove. Upravo je to ono u čemu nas Mammut kao brend podržava – visoki ciljevi, ohrabrivanje, osvajanje iznova novih staza, borba sa samim sobom i pobjeda kao nagrada. Sa ponosom vam predstavljamo brend Mammut koji donosi osvježenje u naš outdoor asortiman kroz vrhunsku opremu koja će vas inspirisati da istražujete i pomjerate granice mogućeg.

Osnovan 1862. godine u Švajcarskoj, Mammut je postao sinonim za vrhunsku opremu za planinarenje i outdoor avanture. Misija brenda je da vas inspiriše i ohrabri na otkrivanje i postavljanje novih izazova. Ono što Mammut čini jedinstvenim jeste posvećenost inovacijama, održivosti i vrhunskom kvalitetu. Mammut outdoor asortiman se naročito ističe korišćenjem naprednih tehnologija i materijala, koji su testirani u najekstremnijim uslovima.

Patike, pantalone, majice, dukserice i dodatna oprema dizajnirani su da pruže maksimalnu sigurnost, udobnost i izdržljivost. Osim toga, Mammut se zalaže za održivost, koristeći reciklirane materijale i podržavajući ekološke inicijative, jer nas motiviše da osvajamo i otkrivamo prirodu, zato se o prirodi posebno brine i čuva je. Njihova misija je da inspiriše ljude i omogući im da planinske vrhove i outdoor sportove dožive na jedan sasvim nov način. Oni slave i uspjehe i ponovne pokušaje, pružaju podršku i podižu samopouzdanje kada vam je potrebno da pobijedite sebe.

Posvećenost detaljima i kvalitetu osigurava da svaki komad odjeće i opreme zadovoljava najviše standarde, što Mammut brend čini idealnim izborom za sve ljubitelje prirode, bilo amatere ili profesionalce. Posjetite naše prodavnice ili online shop i otkrijte opremu koja će vaše avanture podići na viši nivo.

 

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Nov.
Outdoor
Priroda pokreće, inspiriše, čini da se osjećate bolje – pa, zašto onda ne biste zgrabili svoj ranac i krenuli u još jednu outdoor ...
31.
Oct.
Outdoor
Svaka hajking avantura je put u nepoznato – nepredvidiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport inspir...
21.
Sep.
Outdoor
U ovom vodiču za izbor odgovarajuće obuće za outdoor sportove uporedno vam predstavljamo prednosti dvije vrste obuće za takve prilike.
08.
Aug.
Outdoor
Bilo da ste početnik ili već iskusni kamper, uvijek je dobro da u svoju novu avanturu krenete adekvatno opremljeni.
21.
Dec.
Outdoor
Planirate da se upustite u novu avanturu na otvorenom, ali niste sigurni šta sve treba da ponesete sa sobom. Naš vodič
20.
Dec.
Outdoor
Ukoliko ste ljubitelj outdoor avantura, sigurno ste čuli za brend Kander. Posvećenost, inovativnost i dizajn koji ide u korak sa vremenom.