do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

OBOŽAVANI MODELI IZ 90-IH OVOG LJETA OSVAJAJU SNEAKER SCENU
Novosti
03.07.2020.
Novosti

OBOŽAVANI MODELI IZ 90-IH OVOG LJETA OSVAJAJU SNEAKER SCENU

03.07.2020.

Malo, pomalo, devedesete su se ponovo „uvukle“ u naše garderobere. Specifični krojevi i materijali, glomazne i različitim bojama istaknute patike – sve su to trendovi koje ćemo nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Među modelima bez kojih nećemo moći da zamislimo ljetnje sneaker kombinacije nalaze se patike koje predstavljaju redizajne dobro poznatih modela, ali i one koje su inspirisane siluetama koje su bile aktuelne devedesetih. Vrijeme je da u retro modelima postavite nove trendove!

Nike Air Max Invigor – patike sa kojima možete da se „igrate“

Kada su vam inspiracija za dizajn popularne Air Max 95, nema sumnje da ste stvorili patiku koja osvaja na prvi pogled. To je slučaj sa muškim Nike Air Max Invigor modelom koji je potpuno lagan, a zbog upečatljive kombinacije boja savršen za „igranje“ i uklapanje sa različitim odjevnim kombinacijama. On se u našoj ponudi može pronaći i u tamnijoj varijanti.

Nike Air Max Excee – idealne za ljubiteljke Air Max stila

Činjenica da je ženski model Nike Air Max Excee inspirisan čuvenom siluetom Air Max 90, dovoljno govori o njihovoj atraktivnosti. Tome dodatno doprinose upečatljivi koloriti kojima su istaknuti detalji te patike, ali i nevjerovatna udobnost materijala među kojima se izdvaja kombinacija prirodne i vještačke kože i tekstila. Kao model koji uvijek pomijera granice kvaliteta i udobnosti, ženske Air Max Excee su savršen izbor za lijepe ljetnje dane.

Adidas Crazychaos – retro patika modernog stila

Zamislite jednu pravu retro patiku koja je ugledala svjetlost dana u potpuno modernom redizajnu i biće vam jasno zašto su baš adidas Crazychaos muške patike naš izbor za ovo ljeto. Inspirisane trkačkim modelom iz devedesetih godina, one sadrže tehnologiju pjenastih jastučića u međuđonu, zbog čega vam pružaju nevjerovatnu udobnost koliko god da ste u pokretu. Obožavaćete ih, jer će savršeno upotpuniti i vaša sportska i vaša lifestyle izdanja.

Champion Niner – drugo ime za retro stil

Iako nisu nastale devedesetih godina, Champion Niner ženske patike u potpunosti su inspirisane ovom decenijom i stilom koji je „vladao“ njome. Istaknute različitim nijansama ružičastih tonova, sa glomaznim đonom i jedinstvenim sistemom pertlanja – ove patike su sve što vam je potrebno da ovog ljeta zablistate u ležernim i sportskim kombinacijama.

Puma X-Ray – budite uvijek korak ispred svih

Vrijeme je da u retro modelima postavite nove sneaker trendove, a Puma X-Ray muške patike su pravi izbor za to. Ne samo upečatljiva kombinacija boja, koja je pomalo atipična za muške modele, već i cjelokupna konstrukcija patike ovom retro modelu daju potpuno futuristički izgled. U njima ćete biti uvijek korak ispred svih, pa ih ovog ljeta obavezno ponesite u omiljenim izdanjima.

Skechers Energy-Retro Vision –patike za urbane djevojke

Dizajn modela koji nam je, takođe, zapao za oko jeste Skechers Energy-Retro Vision – patike koje će potpuno osvojiti urbane djevojke. Glomazna silueta, kožno gornjište i mekan i udoban đon samo su neki od detalja kojima nećete moći da odolite i zbog kojih ćete ove patike nositi i uz šortseve, i uz ljetnje haljinice.

Sve ove modele možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.