do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SVE BOJE LJETA KOJE ĆEMO NOSITI NA PATIKAMA OVE SEZONE
Novosti
18.06.2020.
Novosti

SVE BOJE LJETA KOJE ĆEMO NOSITI NA PATIKAMA OVE SEZONE

18.06.2020.

Da li i vi imate svoje omiljene „ljetnje“ i „zimske“ patike? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, to ne treba da vas zbunjuje niti opterećuje jer svi mi, u zavisnosti od ličnog stila i ukusa, biramo različite modele za toplije i hladnije dane. I dok su, kao po pravilu, „zimske“ patike teže i tamnijih boja, „ljetnje“ su laganije i šarenije.

I ovo ljeto donosi nam nove trendove kojima nećemo moći da odolimo. Oni se, kada je riječ o patikama, posebno izdvajaju, pa će novu sezonu na vašim nogama obilježiti sve boje ljeta. Smjelost je, kao i uvijek, na cijeni, atraktivni modeli takođe, a da bismo vam malo olakšali izbor, danas vam otkrivamo koje to boje „vladaju“ sneaker scenom ovog ljeta.

Plava kao neizbježna boja na muškim patikama

Zaronite u beskrajno plavetnilo nijansi koje su ovog ljeta dostupne na muškim patikama. Ta boja biće apsolutno dominantna na svim terenima i street izdanjima, a najbolji dokaz upravo su modeli poznatih svjetskih brendova. Od tamne do azurno plave boje, ovog ljeta birajte nijansu koja će „odskakati“ od klasičnih izdanja. Evo nekih naših prijedloga.

Ružičasta rapsodija je must na ženskim modelima

Neki će reći da je ružičasta kliše na ženskim patikama, ali jednom kada vidite ponudu novih modela, promijenićete mišljenje. Ovog ljeta nosiće ih i djevojke koje ne vole ružičastu boju, jer su toliko efektne da im ne možete odoliti. Da li ćete odabrati patike koje imaju upečatljiv detalj, brending ili su kompletno „obojene“ u sve tonove ružičaste boje, apsolutno je nebitno... Samo ih ponesite i uživaćete u svakom trenutku koji provedete u njima, jer predstavljaju najbolji modni detalj za ovo ljeto.

Ljeto u narandžasto-plavim tonovima na patikama za dječake

Kao kontrastne boje, narandžasta i plava u kombinaciji na patikama za dječake predstavljaju i više nego savršen spoj. Nudimo vam modele za sve uzraste, pa ovog ljeta ne propustite da svojim mališanima poklonite one za koje znate da će ih oduševiti. Udobnost je svakako njihova najvažnija odlika, dok su lakoća navlačenja i sigurnost koju će im pružati prilikom svakog pokreta dodatni benefiti. Ovo su neki od naših prijedloga.

Pastelno ružičasta je neizostavna i na patikama za djevojčice

Mislimo da nije potrebno previše objašnjavati zašto je ružičasta boja (opet) neizostavna na patikama za djevojčice. I malo je reći da je obožavamo! Nježna, diskretna, a opet efektna i tako lijepa, pastelno ružičasta je boja ljeta na patikama za najmlađe princeze. I ovoga puta smo vodili računa o svim detaljima, udobnosti, lakoći navlačenja, dizajnu, pa možemo reći da našu ponudu ne treba da propustite. Evo nekih favorita. 

Uvijek omiljena – crvena

Vatreno crvena – boja bez koje ne možemo zamisliti ovo ljeto i koju ćemo obavezno nositi na patikama! Smjela je, atraktivna i, uz koju god odijevnu kombinaciju da je ponesete, uvijek drugačija. Zbog toga su modeli crvene boje, za sve uzraste, naša preporuka i apsolutni trend za ovu sezonu. Pogledajte koje smo patike crvene boje izdvojili iz naše kompletne ponude.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.