do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NIKE i NBA predstavljaju dresove za novu sezonu 2017/18
Košarka
07.11.2017.
Košarka

NIKE i NBA predstavljaju dresove za novu sezonu 2017/18

07.11.2017.

Na osnovu istraživanja koje je trajalo preko 25 godina, na svim nivoima košarke, Nike sa zadovoljstvom predstavlja NBA košarkaške dresove za sezonu 2017/18.

Nike je ponovnim dolaskom u NBA podigao dizajn košarkaških dresova na vrhunski nivo koristeći 3D mape tijela igrača. Istraživanja su omogućila Nike dizajnerima da naprave značajne promjene u težini i sklopu dresova obraćajući posebnu pažnju na omogućavanje pokretljivosti.

Povratne informacije od NBA igrača koji su testirali ranije verzije dresova odvele su Nike korak dalje u evoluciji dizajna na način koji uključuje promjenu u dizajnu i strukturi materijala dresa, kako bi se sportistima omogućila što bolja fleksibilnost i udobnost tokom utakmice.

Mentalna prednost koja se kreira kod igrača zbog kvalitetne uniforme je neprocjenjiva. Činjenica da je Nike slušao naše povratne informacije prilikom kreiranja dresova govori o njihovoj veličini“. Oduševljeno kaže Kyrie Irving, igrač Boston Celticsa - a.

Najznačajnije promjene su izvršene na ramenom dijelu dresova gdje je promjenjena konstrukcija kako bi igračima omogućili slobodnije kretanje. Pored toga, dres je sačinjen od recikliranog poliestera što dokazuje Nike-ovu posvećenost održivom razvoju, a istovremeno omogućava uklanjanje vlage za čak 30% brže od trenutnih NBA uniformi.

Kada izgledaš i osjećaš se dobro, onda i igraš dobro. Dobrodošla je svaka vrsta konkurencije koja donosi prednosti, a novi Nike-ovi dresovi su odraz informacija koje smo mi pružili“, ne krijući svoje zadovoljstvo kaže Draymond Green, igrač Golden State Warriors-a.

Vrhunski kvalitet NBA dresova nije sve što je Nike pripremio za vas. Svi ljubitelji košarke sad imaju mogućnost da preko NikeConnect aplikacije pristupe nevjerovatnim proizvodima, prilagođenim sadržajima i ekskluzivnom iskustvima pomoću NIkeConnect logotipa koji se nalazi na dresu.

Sve što treba da uradiš je:

1.   da nabaviš svoj Nike NBA dres,

2.   preuzmeš i pokreneš NikeConnect aplikaciju,

3.   uključiš NFC prenos

4.   prisloniš telefon na NikeConnect logotip na dresu, i na taj način se prijaviš se na svoj Nikeplus nalog

Budi među prvima koji će koristeći NikeConnect tehnologiju pristupiti NBA sadržaju kroz interakciju s odjećom i uđi u svijet NBA lige u realnom vremenu.

Nove dresove i kolekciju NBA klubova Cleavlend Cavaliers i Golden State Warriors pronađi u Sport Vision multibrend radnjama u Banja Luci, Mostaru i Tuzli ili u online shopu na sportvision.ba.

Slični članci

02.
Apr.
Košarka
Vrijeme je da izađeš na crtu, odgovoriš našem Play Like Harden izazovu i možda baš ti osvojiš nove adidas H...
22.
Mar.
Košarka
Početkom 2021. adidas je predstavio najnoviju inovaciju obuće pod nazivom Futurenatural.
10.
Mar.
Košarka
New Balance je, saradnjom sa NBA zvijezdom Kawhi Leonard-om, zvanično postao brend koji osvaja NBA ligu.
27.
Jan.
Košarka
Ljudi poput Kobe Bryant-a se jednom rađaju i nikada ne umiru! Ovo je priča o čoveku koji je košarci dao sve!