DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h   

Fudbal
07.02.2019.

ADIDAS FUDBALSKI IZAZOV - POKAŽI DA SI I TI KREATOR

Jesi li spreman da pokažeš svoje sposobnosti i vještine na ekskluzivnom adidas Exhibit fudbalskom izazovu? Vrijeme je da dokažeš da nema foliranja.

Upoznaj se sa najnovijom adidas Exhibit fudbalskom kolekcijom i kroz zanimljivu fudbalsku igru sa nekoliko krugova, lično se uvjeri u unaprijeđene preformanse adidas kopački koje su kreirane da poboljšaju igru.

Mjesto održavanja događaja je Sarajevo, Sport Vision radnja u SCC-u, u subotu 16.2.2018. godine sa početkom od 12 časova.

Svi učesnici će biti nagrađeni, a za pobjenike smo pripremili posebno vrijedne nagrade iz najnovije adidas Exhibit kolekcije. Uslov za učešće je prijava u inbox zvanične Sport Vision BiH Facebook stranice.  

Ovaj put za pobjedu na takmičenju potrebno je da sarađujući sa saigračem sa kojim ste se prijavili ili sa kojim ćete se spojiti nasumičnim izvlačenjem prije samog događaja, sakupite što više bodova kroz tri kruga takmičenja organizovana na posebno improvizovanom fudbalskom terenu.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš samostalno ili u paru i to u inbox zvanične Sport Vision Facebook stranice od 7.02. do 14.02. do 14h.

Ko može da učestvuje?

Prijave važe za sve koji imaju 15 ili više godina, a potrebno je da navedete puno ime i prezime kao i godište.

Prije početka samog takmičenja ne zaboravi da se fotografišete sa svojim saigračem ispred posebno dizajnirane pozadine, a da atmosfera bude na vrhuncu uzbuđenja pobrinuće se i poznati sarajevski voditelj Muhamed Mizić koji će vas i voditi kroz takmičenje.

dgovori na izazov, pokaži da si kreator, a ne folirant i ne propusti jedinstvenu priliku da se takmičiš i osvojiš vrijedne adidas nagrade na fenomenalnom adidas Exhibit fudbalskom izazovu.

Vidimo se u Sport Vison radnji u SCC-u 16.02. od 12 časova.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Nov.
2020.
Fudbal
Čitav sportski svijet rastužila je vijest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čovjeku koji j...
11.
Sep.
2020.
Fudbal
Lider u proizvodnji sportske opreme, adidas, predstavio je najnovije X GHOSTED kopačke, dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. Model X GHO...
18.
Aug.
2020.
Fudbal
Dizajn kopačke za fudbal je jedinstven. Sve patike za sportske aktivnosti su specijalno dizajnirane da pruže dodatnu podršku stopalu, dok se kod kopač...
string(0) ""
string(0) ""