do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Fudbal
21.11.2016.

VELOCITA 3 – NAJSAVRŠENIJI MODEL IZ UMBRO KOLEKCIJE

Strastveno voliš fudbal? Umbro vam predstavlja novi model VELOCITA  3! Ukoliko želiš da se osjećaš komotno i sigurno dok igraš fudbal, ovaj model je pravi izbor za tebe!

Prilikom izrade Velocita 3 modela fokus je bio na pružanju vrhunske agilnosti i brzine igračima, i istovremeno pružanje velikog nivoa komfora. Izuzetno je lagan, pruža potporu, udobnost i predstavlja jednu od najlaganijih patika na ovom tržišnom segmentu.

Ostavi sve bez daha dok igraš fudbal, kreći se brzo i bez poteškoća!

Lagan đon modela Velocite 3 izrađen je od visoko kvalitetnog materijala sa superiornim mehaničkim i dinamičkim karakteristikama kao što su trajna otpornost na udar i fleksibilnost. Jedinstvena konfiguracija povećava snagu igrača omogućavajući brzinu u više pravaca, odnosno brze promjene smjera bez gubitka stabilnosti i zamaha.

Sa novim Umbro Velocita 3 modelom zavoljećete fudbal još više! Slogan “Don’t get caught” odražava stav o mentalnoj agilnosti. To nije samo slogan, to je filozofija fudbala. Stvar je u tome da uvijek budeš korak ispred protivnika i ne budeš uhvaćen u teškoj situaciji.

Onemogućavajući stopalu da se kreće unutar patike dozvoljava da se sva snaga i energija iskoriste pri jakom udaru o stopalo. Sa Velocita 3 modelom možeš izbjeći svaku kritičnu situaciju tokom igre.

Budi nepredvidiv u svakom momentu! Zablistaj tokom igre i priušti sebi osjećaj komfora i neopisive udobnosti!

Velocita 3 model možete potražiti u Sport Vision prodavnici u Mostaru (Mepas Mall) i Sport Life prodavnici u Sarajevu (SCC).

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Aug.
2021.
Fudbal
Sport Vision kompanija vam predstavlja nove modele kopački iz adidas X SPEEDFLOW kolekcije koji će vam omogućiti veću efikasnost i brzinu pri igri.
14.
Jun.
2021.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
01.
Feb.
2021.
Fudbal
PRIČA o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše radnje je stigao model PREDATOR FREAK sa u...