do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ADIDAS PREDSTAVLJA MODEL
Fudbal
11.09.2020.
Fudbal

ADIDAS PREDSTAVLJA MODEL "X GHOSTED": KOPAČKE KOJE DONOSE NOVU DIMENZIJU BRZINE

11.09.2020.

Lider u proizvodnji sportske opreme, adidas, predstavio je najnovije X GHOSTED kopačke, dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. Model X GHOSTED krase moderni kramponi stvoreni po mjeri najbržih sprintera svijeta, a idealan je za igrače koji žele da pomjere granice savremenog fudbala iščekujući start nove sezone u UEFA Ligi šampiona, UEFA Ligi Evrope i UEFA Ligi šampiona za žene.

 

Trenutno ih nose neki od najbržih fudbalera svijeta poput Mohameda Salaha, Son Hun Mina i Gabrijela Žezusa, koji su spremni za jedan potpuno novi nivo brzine u predstojećoj sezoni.

 

Zahvaljujući iskustvima sa terena, X GHOSTED su dizajnirane tako da pružaju lagan osjećaj na stopalu, omogućavajući igračima maksimalnu brzinu. Inovacije u vidu CARBITEX SPEEDFRAME dinamične ploče od karbonskih vlakana u prednjem dijelu đona, kao i specijalnog prozirnog gornjišta, ovu siluetu izdvajaju u pogledu dizajna, ali i novih fukcionalnih mogućnosti.

 

 

Svijet sporta je usporio ritam ovog ljeta, ali potreba i želja za brzinom nisu pratili takav tempo. Imali smo priliku da vidimo sportiste koji su sve vrijeme nastavili da pomijeraju svoje granice. To nam je samo pomoglo da još jednom razumijemo ono što smo oduvijek znali, brzina je važnija nego ikada u fudbalu. Zato smo odlučili da se ovim modelom fokusiramo na taj segment u igri. Shvatili smo da je to nešto za čim žude sportisti, ali i publika širom svijeta. Naši dizajneri su sa punom posvećenošću radili na ovom projektu, crpeći inspiraciju od najbržih na svijetu. Tako je nastao X GHOSTED, odnosno naše najbrže kopačke ikada napravljene", ističu u kompaniji adidas.  

 

Atraktivnoj pojavi ovog modela doprinosi novi adidas performance materijal i tehnologija TRANSLUCENT MIRAGESKIN. Poseban slojeviti materijal visokih performansi postavljen je preko čitave konstrukcije tako da pruža specifičan izgled gornjišta koje siluetu čini izuzetno laganom, dajući joj vrhunsku stabilnost i potporu. Uz jedinstvenu estetiku, nalik duhu po kom model i nosi naziv, uz poluprozirne materijale, ističu se i prepoznatljive tri linije inspirisane krilima sivog sokola, najbrže ptice na planeti.

 

X GHOSTED su kopačke dizajnirane da imaju izuzetnu lakoću, zahvaljujući analizama i iskustvima sa trkačke staze, gdje djelići sekunde određuju pobjednike. Trkački krampon je rastavljen na dijelove i ponovo sastavljen i prilagođen fudbalu. Rezultat toga je SPRINT CONSTRUCT proizvod, gdje izgled prednjeg dijela stopala omogućava sprinterske sposobnosti fudbalera, ali i pomaže prilikom agilnosti i eksplozivnosti na terenu.

 

Na kraju, VACUUM FIT tehnologija, prva takve vrste, omogućava igračima da osjete kako se stvara vakuum čim navuku kopačku, što dovodi do savršenog prijanjanja stopala i lakoće pokreta fudbalera tokom igre.

 

Kopačka adidas X Ghosted dostupna je od 7.9. u Sport Vision radnjama u Bosni i Hercegovini, u odabranim radnjama ili putem sajta www.sportvision.ba

Slični članci

25.
Aug.
Fudbal
Sport Vision kompanija vam predstavlja nove modele kopački iz adidas X SPEEDFLOW kolekcije koji će vam omogućiti veću efikasnost i brzinu pri igri.
14.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
01.
Feb.
Fudbal
PRIČA o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše radnje je stigao model PREDATOR FREAK sa u...
27.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svijet rastužila je vijest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čovjeku koji j...
18.
Aug.
Fudbal
Dizajn kopačke za fudbal je jedinstven. Sve patike za sportske aktivnosti su specijalno dizajnirane da pruže dodatnu podršku stopalu, dok se kod kopač...
13.
Feb.
Fudbal
Na travi, betonu ili parketu – fudbal je sport koji zahtjeva preciznost, brzinu i kreativnost. Bez obzira na to da li ga igrate na velikim ili malim te...
06.
Feb.
Fudbal
Kada je riječ o fudbalu, sportski brend adidas je u 2020. godinu ušao u velikom stilu, predstavljajući novi, redizajnirani model svojih legendarnih Pr...
07.
Oct.
Fudbal
Nova sezona u fudbalu donosi i neke novitete iz Nike fudbal laboratorije.
09.
Aug.
Fudbal
Najnoviji modeli adidas Hardwired kolekcije kopački dostupni su u Sport Vision radnjama kao i u online shopu.
28.
Jun.
Fudbal
Dio Nike fudbal kolekcije za žene potražite  u Sport Vision radnjama u SCC-u (Sarajevo) i Delta Planet-u (Banja Luka) ili online.