do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

FIRST NEVER FOLLOWS, IGRAJ I POBIJEDI - FACEBOOK IGRICA
Fudbal
15.08.2016.
Fudbal

FIRST NEVER FOLLOWS, IGRAJ I POBIJEDI - FACEBOOK IGRICA

15.08.2016.

Sport Vision d.o.o. Bijeljina, na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, organizuje takmičenje za svoje FB fanove, koji su sa teritorije Bosne i Hercegovine (Republika Srpska, Federacija BiH, Distrikt Brčko).

Takmičenje se organizuje pod nazivom „First Never Follows, Igraj i pobijedi“, u trajanju od 15.08.2016. do 24.08.2016. godine.

Igrica se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/PQp5mx

U memori takmičenju – “First Never Follows” mogu učestvovati i zaposleni u Sport Vision d.o.o. Bijeljina i agenciji New Moment d.o.o, kao i članovi njihovih užih porodica, ali njihovi radovi neće se tretirati kao takmičarski, niti mogu osvojiti poklon. Takođe, svi učesnici i dobitnici moraju biti punoljetni.

Da biste učestvovali u memori takmičenju, „ First Never Follows “ potrebno je da slijedite naredne korake:

1.            Potrebno je da budete fan naše stranice

2.            Započnete igru

3.            Spajate parove, te kada spojite sve parove, idete na opciju SNIMI

4.            Popunite formu za prijavljivanje, i idete na opciju SAČUVAJ

Obzirom da takmičenje traje do 24.08.2016. po završetku takmičenja troje najboljih će osvojiti nagrade. Jedan takmičar može osvojiti jednu nagradu.

Dana 24.08.2016. u ponoć se završava takmičenje, i obrađuju se pristigle informacije. Stručni žiri koji čine predstavnici Sport Vision d.o.o. i predstavnici marketinške agencije New Moment d.o.o, odabraće 3 takmičara koji su imali najbolje rezultate, čiji će autori biti nagrađeni. Te će dan nakon završetka takmičenja 25.08.2016., u 12 časova biti objavljena imena troje dobitnika sa najboljim rezultatima koji su osvojili nagrade, na zvaničnoj Facebook stranici Sport Vision d.o.o. Bijeljina

Nagrade su sljedeće:

1. mjesto- kopačke iz X kategorije model S79483-X 16.3 FG

2. mjesto- patike za fudbal iz X kategorije S75678-X 16.4 FXG

3. mjesto- patike za fudbal iz X kategorije S75708-X 16.4 TF

Ukoliko na kraju takmičenja bude više takmičara sa osvojenim istim (najvećim) brojem bodova, najbolji će se rangirati na osnovu toga ko je za isto vrijeme završio igricu sa najmanjim brojem otvaranja polja. Ukoliko i takvih bude više, koji su za isto vrijeme, i za isti broj otvaranja polja, završili igricu, organizator će putem random.org odlučiti ko će biti pobjednik.

Svaki igrač u toku dana može 5x odigrati igricu. Koliko god puta jedan igrač odigra i sačuva rezultat, biće upamćen samo onaj najbolji rezultat koji je postignut.

Igrica je predviđena samo za korištenje preko računara. Da bi svi elementi aplikacije bili funkcionalni, potrebno je da učesnik u takmičenju koristi verziju internet pretraživača koja nije starija od dvije godine. U suprotnom ne možemo da garantujemo pravilan prikaz elemenata aplikacije.

Takmičenje se može prekinuti u slučaju djelovanja više sile.

Preuzimanje poklona:

Dobitnici poklona će pismenim putem biti obaviješeni o načinu preuzimanja poklona.. Obavještenje će biti poslano na e-mail adresu koju takmičar navede prilikom prijavljivanja na takmičenje

Organizator zadržava pravo da isključivo po svom nahođenju dopuni, povuče ili revidira ova Zvanična pravila i nagrade u bilo kom trenutku i bez najave. U takvim slučajevima Organizator neće snositi nikakvu odgovornost.

Bilo kakvi oblici prevare, neće biti tolerisani od strane Organizatora. Svaki učesnik koji bude zatečen u prevari, što ustanovljava Organizator po svom apsolutnom diskrecionom pravu, biće odmah diskvalifikovan.

Takmičenje se ne odvija u organizaciji ili realizaciji društvene mreže Facebook, u njoj Facebook ne učestvuje ni kao Organizator, ni kao administrator. Učesnici su upoznati sa tim da svoje podatke predaju Organizatoru, a ne Facebook-u. Informacije saopštene od strane Učesnika Organizator koristi isključivo radi stupanja u kontakt u vezi sa nagradama, trećem licu ih ne saopštava, a podatke ne arhivira.

Želimo vam dobru zabavu i mnogo sreće!

Slični članci

25.
Aug.
Fudbal
Sport Vision kompanija vam predstavlja nove modele kopački iz adidas X SPEEDFLOW kolekcije koji će vam omogućiti veću efikasnost i brzinu pri igri.
14.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
01.
Feb.
Fudbal
PRIČA o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše radnje je stigao model PREDATOR FREAK sa u...
27.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svijet rastužila je vijest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čovjeku koji j...
11.
Sep.
Fudbal
Lider u proizvodnji sportske opreme, adidas, predstavio je najnovije X GHOSTED kopačke, dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. Model X GHO...
18.
Aug.
Fudbal
Dizajn kopačke za fudbal je jedinstven. Sve patike za sportske aktivnosti su specijalno dizajnirane da pruže dodatnu podršku stopalu, dok se kod kopač...
13.
Feb.
Fudbal
Na travi, betonu ili parketu – fudbal je sport koji zahtjeva preciznost, brzinu i kreativnost. Bez obzira na to da li ga igrate na velikim ili malim te...
06.
Feb.
Fudbal
Kada je riječ o fudbalu, sportski brend adidas je u 2020. godinu ušao u velikom stilu, predstavljajući novi, redizajnirani model svojih legendarnih Pr...
07.
Oct.
Fudbal
Nova sezona u fudbalu donosi i neke novitete iz Nike fudbal laboratorije.
09.
Aug.
Fudbal
Najnoviji modeli adidas Hardwired kolekcije kopački dostupni su u Sport Vision radnjama kao i u online shopu.