DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

Fudbal
15.08.2016.

FIRST NEVER FOLLOWS, IGRAJ I POBIJEDI - FACEBOOK IGRICA

Sport Vision d.o.o. Bijeljina, na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, organizuje takmičenje za svoje FB fanove, koji su sa teritorije Bosne i Hercegovine (Republika Srpska, Federacija BiH, Distrikt Brčko).

Takmičenje se organizuje pod nazivom „First Never Follows, Igraj i pobijedi“, u trajanju od 15.08.2016. do 24.08.2016. godine.

Igrica se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/PQp5mx

U memori takmičenju – “First Never Follows” mogu učestvovati i zaposleni u Sport Vision d.o.o. Bijeljina i agenciji New Moment d.o.o, kao i članovi njihovih užih porodica, ali njihovi radovi neće se tretirati kao takmičarski, niti mogu osvojiti poklon. Takođe, svi učesnici i dobitnici moraju biti punoljetni.

Da biste učestvovali u memori takmičenju, „ First Never Follows “ potrebno je da slijedite naredne korake:

1.            Potrebno je da budete fan naše stranice

2.            Započnete igru

3.            Spajate parove, te kada spojite sve parove, idete na opciju SNIMI

4.            Popunite formu za prijavljivanje, i idete na opciju SAČUVAJ

Obzirom da takmičenje traje do 24.08.2016. po završetku takmičenja troje najboljih će osvojiti nagrade. Jedan takmičar može osvojiti jednu nagradu.

Dana 24.08.2016. u ponoć se završava takmičenje, i obrađuju se pristigle informacije. Stručni žiri koji čine predstavnici Sport Vision d.o.o. i predstavnici marketinške agencije New Moment d.o.o, odabraće 3 takmičara koji su imali najbolje rezultate, čiji će autori biti nagrađeni. Te će dan nakon završetka takmičenja 25.08.2016., u 12 časova biti objavljena imena troje dobitnika sa najboljim rezultatima koji su osvojili nagrade, na zvaničnoj Facebook stranici Sport Vision d.o.o. Bijeljina

Nagrade su sljedeće:

1. mjesto- kopačke iz X kategorije model S79483-X 16.3 FG

2. mjesto- patike za fudbal iz X kategorije S75678-X 16.4 FXG

3. mjesto- patike za fudbal iz X kategorije S75708-X 16.4 TF

Ukoliko na kraju takmičenja bude više takmičara sa osvojenim istim (najvećim) brojem bodova, najbolji će se rangirati na osnovu toga ko je za isto vrijeme završio igricu sa najmanjim brojem otvaranja polja. Ukoliko i takvih bude više, koji su za isto vrijeme, i za isti broj otvaranja polja, završili igricu, organizator će putem random.org odlučiti ko će biti pobjednik.

Svaki igrač u toku dana može 5x odigrati igricu. Koliko god puta jedan igrač odigra i sačuva rezultat, biće upamćen samo onaj najbolji rezultat koji je postignut.

Igrica je predviđena samo za korištenje preko računara. Da bi svi elementi aplikacije bili funkcionalni, potrebno je da učesnik u takmičenju koristi verziju internet pretraživača koja nije starija od dvije godine. U suprotnom ne možemo da garantujemo pravilan prikaz elemenata aplikacije.

Takmičenje se može prekinuti u slučaju djelovanja više sile.

Preuzimanje poklona:

Dobitnici poklona će pismenim putem biti obaviješeni o načinu preuzimanja poklona.. Obavještenje će biti poslano na e-mail adresu koju takmičar navede prilikom prijavljivanja na takmičenje

Organizator zadržava pravo da isključivo po svom nahođenju dopuni, povuče ili revidira ova Zvanična pravila i nagrade u bilo kom trenutku i bez najave. U takvim slučajevima Organizator neće snositi nikakvu odgovornost.

Bilo kakvi oblici prevare, neće biti tolerisani od strane Organizatora. Svaki učesnik koji bude zatečen u prevari, što ustanovljava Organizator po svom apsolutnom diskrecionom pravu, biće odmah diskvalifikovan.

Takmičenje se ne odvija u organizaciji ili realizaciji društvene mreže Facebook, u njoj Facebook ne učestvuje ni kao Organizator, ni kao administrator. Učesnici su upoznati sa tim da svoje podatke predaju Organizatoru, a ne Facebook-u. Informacije saopštene od strane Učesnika Organizator koristi isključivo radi stupanja u kontakt u vezi sa nagradama, trećem licu ih ne saopštava, a podatke ne arhivira.

Želimo vam dobru zabavu i mnogo sreće!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Apr.
2021.
U fokusu
„Samo da smo zdravi“, rečenica je koju posljednjih godinu dana sve češće čujemo. Da bismo to i postigli, treba da (naučimo da) vodimo raču...
08.
Apr.
2021.
U fokusu
Inspiracije nikad dosta, naročito kada govorimo o proljećnim street style kombinacijama. Našu pažnju su ovoga puta privukli modeli brendova Champion i...
05.
Apr.
2021.
Trčanje
Nove adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike za trčanje su stigle! Isprobali smo ih i prenosimo vam naše utiske.
02.
Apr.
2021.
Košarka
Vrijeme je da izađeš na crtu, odgovoriš našem Play Like Harden izazovu i možda baš ti osvojiš nove adidas H...
29.
Mar.
2021.
U fokusu
U potrazi za kvalitetnom i udobnom sportskom odjećom i obućom, Nike komadi se pojavljuju kao najčešći izbor – za sve uzraste.
24.
Mar.
2021.
Trčanje
Ko može trčati trail? Odgovor je jednostavan i jasan – svi! Evo zašto je baš ova disciplina postala toliko popularna među trkačima tokom ...
23.
Mar.
2021.
Novosti
Prateći uvođenje novih mjera, donijeli smo odluku o izmjenama u režimu rada naših maloprodajnih objekata, u cilju sigurnosti i očuvanja...
22.
Mar.
2021.
Košarka
Početkom 2021. adidas je predstavio najnoviju inovaciju obuće pod nazivom Futurenatural.
18.
Mar.
2021.
Trening
Sa dolaskom proljeća, budi se i naša želja za fizičkom aktivnošću. Pripremite se za pokret uz naše savjete.
17.
Mar.
2021.
U fokusu
Najnovija ponuda poznatih svjetskih brendova donijela nam je trendove koji će obilježiti naredni period. Predstavljamo vam našu novu kolekciju.