do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Fudbal
18.08.2020.

PREDSTAVLJAMO NIKE PHANTOM GT KOPAČKE

Dizajn kopačke za fudbal je jedinstven. Sve patike za sportske aktivnosti su specijalno dizajnirane da pruže dodatnu podršku stopalu, dok se kod kopačke dodatno vodi računa i o stabilnosti pri direktnom kontaktu sa loptom.

Baš zbog ovog, naučnici iz Nike laboratorije su proveli sate i sate, testirajući različite uglove i jačine iz kojih dolazi lopta na kopačku i odbija se od nje.

Phantom GT (Generative Texture) je kopačka dizajnirana za igrače kojima je dribling „jača“ strana.

Kreatori nove Phantom GT-a (Generative Texture) kopačke su koristili inovativne digitalne mape sa podacima koji su nastali kao rezultati dvogodišnjeg istraživanja, kako bi stvorili savršenu kopačku za dribling, napad i brze prelaze. Kopačka je kreirana kako bi se poboljšao osećaj kod igrača u kontaktu sa loptom i na taj način oslobodile kreativne vještine svakog od njih. Tokom dvije godine istaživanja i razvoja, stotine različitih konfiguracija procijenjene su prije nego što je tim za projektovanje došao do  saznanja o optimalnim razmacima krampona, različitim visinama i uglovima teksture gornjišta. Upotrebom najnovije GT tehnologije gornjište se konstruisano tako da dolazi do prelivanja tekstila direktno u Nike Flyknit gornju stranu (za razliku od učvršćivanja teksture, kako je išlo do sad). Unutrašnji dio koji obavija stopalo zadržava mekan, fleksibilan, vrhunski osjećaj bez rizika od cijepanja ili odvajanja gornjišta.

Samopouzdanje fudbalera na terenu je od suštinskog značaja za proces dizajniranja. Fudbaleri veruju da će im njihove kopačke pružiti sigurnost i stabilnost na terenu i samim tim imaju više samopouzdanja u svoju igru. Zbog toga je za izradu Phantom GT kopačke primijenjena egzaktna nauka. Pored inovativnog gornjišta, upotreba novog Nike Hiperquick sistema fiksira stopalo, tako što je dio oko pete malo čvršći, dok prednji dio kopačke pomaže stopalu da napravi agilne i brze okrete.

Novu Nike Phantom GT kopačku potraži u Sport Vision prodavnicama u Banjaluci (Delta Planet) i Sarajevu (SCC) ili online.

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Aug.
2021.
Fudbal
Sport Vision kompanija vam predstavlja nove modele kopački iz adidas X SPEEDFLOW kolekcije koji će vam omogućiti veću efikasnost i brzinu pri igri.
14.
Jun.
2021.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
01.
Feb.
2021.
Fudbal
PRIČA o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše radnje je stigao model PREDATOR FREAK sa u...