do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PHANTOM SERIJA - PRECIZNOST NA TERENU
Fudbal
07.10.2019.
Fudbal

PHANTOM SERIJA - PRECIZNOST NA TERENU

07.10.2019.

Nova sezona u fudbalu donosi i neke novitete iz Nike fudbal laboratorije. Novi dizajn. Nove boje. Bolja preciznost.

Oživite sezonu svježim bojama kada se vratite na teren. Za brze igrače, Mercurial se javlja u jarko plavoj boji, dok Phantom blista na terenu u ikonski Volt boji. Postavlja se samo jedno pitanje: Koji ćete izabrati?  Brzina ili preciznost?

Krećući se precizno u najopasnijim mestima na terenu, fantomski igrači su uvijek u toku. Kako se bližila nova sezona, sada je vrijeme da se istaknete i pokažete šta imate. Vrijeme je da sve oči budu okrenute ka tebi. Vreme je za Volta boju i PHANTOM Venom.

FANTOMSKA SERIJA NIKE KOPAČKI ZA PRECIZNOST

U neponovljivoj Volt boji, ove kopačke su izrađene sa prozračnim Flyknit gornjim dijelom sa mikroteksturnim detaljima na nožnom zglobu. Odlikuju ih lagano vezanje Flywire kablova za fiksiranje stopala, kao i fleksibilni Hiper Reactive uložak, za višestruko usmjerenje na čvrstim tipovima terena. Sa bočnim sječivima, za snažniji udarac, ove kopačke u završnom sloju imaju obsidijanske* elemente uključujući podebljani Swoosh logo na bočnim zidovima, koji daju poseban sjaj i premium izgled.

Nove modele iz Nike Fantom kolekcije potraži u odabranim Sport Vision radnjama ili u online shopu.

Slični članci

22.
Mar.
Fudbal
Svjetski popularne Nike Mercurial Superfly patike za fudbal su dostupne i na našem tržištu, u odabranim Sport Vision radnjama, kao i u online s...
18.
Aug.
Fudbal
Jedan od najvećih svjetskih proizvođača opreme za fudbal, kompanija Nike, lansirala je novu “Lock In Let Loose” kolekciju predstavivši naj...
07.
Mar.
Fudbal
Nova Nike Hypervenom 3 kopačka je, prije svega, dizajnirana za dvije stvari: brzu promjenu smjera i snažan šut.