do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

UNDER ARMOUR – PRVI KORAK KA KVALITETNIJIM TRENINZIMA
Trening
02.12.2019.
Trening

UNDER ARMOUR – PRVI KORAK KA KVALITETNIJIM TRENINZIMA

02.12.2019.

Fizička aktivnost je sastavni dio savremenog čovjeka, koji vodi računa o svom izgledu, zdravlju i formi, a za što kvaliteniji trening i dostizanje rezultata od ključne važnosti je i oprema u kojoj trenirate. Ukoliko ste jedni od onih koji žele da postignu svoj maksimum i omoguće sebi postizanje još boljih rezultata vrijeme je da razmislite o novoj Under Armour kolekciji.

Tehnologija koju koristi Under Armour je svakako ono što ovaj brend izdvaja, a svaki trening bi trebao da bude praćen odgovarajućom opremom koja će poboljšati vaše performanse i omogućiti lagodno izvođenje svake vježbe.

Da ovaj brend predstavlja prvi izbor svih onih koji žele da ostvare svoje ciljeve i dovedu svoje tijelo do granica izdržljivosti dokazali su i istaknuti treneri Lejla i Tarik Šečić iz Sarajeva i Maja Regodić iz Banjaluke koji već godinama za svoje treninge koriste Under Armour opremu. Oprema u kojoj ćete moći da postignete svoj maksimum bez smetnji prilikom izvođenja bilo koje vježbe i pri tome nosite moderne i upečatljive modele je pravo zadovoljstvo, ističu Maja, Tarik i Lejla.

Under Armour je brend koji godinama već uspjeva da probudi želju za treningom kod miliona ljudi širom svijeta i da ih motiviše i u svakodnevnim životnim aktivnostima.

Pridruži se armiji Under Armour korisnika koji svakodnevno postižu bolje rezultate, a kombinaciju za sebe potraži u Sport Vision radnjama ili u online Shopu.

Slični članci

21.
Apr.
Trening
Under Armour predstavlja novu kolekciju odjeće i obuće za trening dostupnu na tržištu Bosne i Hercegovine samo u Sport Vision prodavnicama.