do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Trčanje
01.04.2019.

ADIDAS SOLARDRIVE: PATIKE SA REVOLUCIONARNOM TEHNOLOGIJOM UTKANOM U VLAKNA

Inspirisan NASA tehnologijom, adidas Running je za sezonu ljeto 2019 plasirao jedinstvenu SOLARDRIVE trkačku siluetu nevjerovatnih performansi koja dolazi u dve kombinacije boja.

Ove lagane patike, sa inovativnom tehnologijom utkanom u vlakna, pružaju vrhunsku podršku trčanju i komfor svakom trkaču. Novi ženski model kombinuje posebnu crvenu i jarko ljubičastu, kako bi stvorio vibrantnu fuziju boja, dok muški model predstavlja kombinaciju jako crvene sa crnom i sivom za oživljavanje kosmičke energije.

Koncept fuzije, spajanja dva unikatna elementa u jedan, predstavljen je upravo kroz ovakvu kombinciju boja za oba modela.

Osjetite i vi revolucionarnu tehnologiju SOLARDRIVE patika i podignite svoje tržanje na viši nivo.

Novi SOLARDRIVE patike za trčanje dostupne su u Sport Vision radnjama u Sarajevu (SCC) i Banjaluci (Delta Planat) kao i u online shopu.

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Jun.
2018.
Trčanje
U petak, 8.06. održano je specijalno testiranje adidas SOLARBOOST modela koji je kreiran po uzoru na tehnologije koje NASA koristi za izradu svemirskih brodo...
07.
Jun.
2018.
Trčanje
nabavite svoj SOLARBOOST model u Sport Vision radnji Tuzli, u Banjaluci u Sport Vision radnji u RK Boska ili  u online shopu.
22.
May.
2018.
Trčanje
adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.