do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Trčanje
25.03.2019.

NOVA GENERACIJA PATIKA ZA TRČANJE

Forever Floatride Energy silueta za maksimalan povrat energije i ultimativnu udobnost trkača

Modelom Forever Floatride Energy koji profesionalnim trkačima pruža vrhunsku tehnologiju po najpovoljnijoj cijeni do sada, globalni fitnes brend Reebok predstavio je posljednju inovaciju na polju proizvoda za trčanje.

Patika modernog i elegantnog dizajna dolazi u dva dezena i sadrži najnoviju, jedinstvenu Floatride Energy pjenu koja čini središnji dio đona, omogućavajući maksimalni povrat energije trkača. Kombinacija lagane pjene i prozračnog gornjišta pruža savršen balans između fleksibilnosti, udobnosti i responsivnosti.

„Ova silueta pristupačne cijene i jedinstvenih performansi predstavlja početak nove generacije patika za sportiste širom svijeta i čini sljedeći korak u evoluciji naših proizvoda za trčanje, sa maksimalnim korišćenjem energije”, rekao je Scott Daley, generalni direktor Running segmenta u kompaniji Reebok.

Forever Floatride Energy dostupan je u Sport Vision prodajnim objektima, a više informacije o samom modelu potražite na linku.

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Mar.
2019.
Trčanje
Napredni dizajn Reebok forever i Floatride energy siluete za superioran povrat energije i ultimativnu udobnost.
23.
Jan.
2018.
Trening
Nova silueta sa Flexweave tehnologijom predstavljena u BiH
09.
Jun.
2017.
Trčanje
Kardio trening je osnova dobre fizičke forme, a trčanje kao način održavanja kondicije je uvijek odličan izbor. Za sve one koji vole trčanje i osvajanje novi...