do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Trčanje
19.03.2019.

ISPROBAJ NOVE ADIDAS ULTRABOOST PATIKE ZA TRČANJE

adidas sa ponosom predstavlja nove UltraBOOST modele koje su globalno poznati po svom vrhunskom komforu i dizajnu, a čija pojava je 2015. godine redefinisala trkačku industriju.

BOOST tehnologija sadrži kapsule sačinjene od razvučenog termoplastičnog poliuretana, koje su međusobno spojene pomoću pare i pritiska. Ova jedinstvana ćelijska struktura BOOST tehnologije omogućava svakoj kapsuli da skladišti i oslobađa energiju efikasnije od bilo koje druge pjene.

BOOST je superioran upravo zbog toga što je to jedina pjena koja omogućava svih 5 prednosti: trajnost, učinak pri svim temperaturama, mekoću, povraćaj energije i prilagodljivost. Testiranja su pokazala da patike koje karakteriše BOOST tehnologija cijelom dužinom srednjeg dijela đona poboljšavaju ekonomičnost trčanja na traci za 0,9% u odnosu na EVA pjenu. Dalje studije su pokazale da se ovaj BOOST efekat odnosi i na druge podloge, a sama konstrukcija patike i srednjeg dijela đona pruža osjećaj savršene udobnosti.

Kako su fleksibilne tačke (prilikom podizanja prstiju sa podloge) različite kod stopala svakog trkača zbog različite dužine njihovih prstiju, fleksibilnost BOOST-a i Stretchweb tehnologije omogućava stopalima trkača da se kreću prirodno i bez ograničenja. Zahvaljujući tahnologijama izrade UltraBOOST patike za trčanje pružaju ultimativni osećaj udobnosti, prozračnosti i potporu stopalu.

adidas UltraBOOST patike za trčanje, koje imaju cilj da nepogrješivom udobnošću i apsolutnom efikasnošću trkačima pruži neophodnu snagu i samopouzdanje, dostupne su u Sport Vision radnji u Banjaluci (Delta Planet).

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Jun.
2018.
Trčanje
nabavite svoj SOLARBOOST model u Sport Vision radnji Tuzli, u Banjaluci u Sport Vision radnji u RK Boska ili  u online shopu.
20.
Jul.
2017.
Novosti
adidas ove sezone predstavlja nove PureBOOST Xpose patike dizajnirane samo za žene, nastale kao spoj visokih performansi i visoke mode.
13.
Apr.
2017.
Trčanje
Na radost ljubitelja trčanja ovog proljeća na tržište Bosne i Hercegovine stižu  inovirane, stilizovane patike za trčanje sa jedinstvenom i revol...