do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Trčanje
17.04.2018.

SKENIRAJ STOPALO I IZABERI NAJBOLJU PATIKU ZA SVOJU STAZU

Sport Vision je, za sve koji se spremaju za trku na Banjalučkom polumaratonu, pripremio dodatnu podršku pripremama, u vidu obezbjeđivanja skenera stopala i savjeta stručnjaka iz različitih oblasti koje prate potrebe i pripreme svih trkača.

U Sport Vision radnji, u RK Boska, 20. i 21. aprila, ne propustite najbolji način da saznate kako da izaberete adekvatne Nike patike za vašu stazu, a sve to na osnovu skeniranog otiska vašeg stopala.

Takođe, iskoristite priliku da se istovremeno posavjetujete sa iskusnim trkačima, nutricionistom i stručnjakom koji će na osnovu skeniranog otiska stopala predložiti model patika koji vam odgovara i koje će sa zdravstvenog i fizičkog aspekta najbolje podržati vaše trkačke mogućnosti.

Rezultat skeniranja će  pokazati izmjerenu pronaciju i način gaženja podloge tokom trčanja, što je veoma zanimljiv podatak za svakog trkača.

Osim što pruža pomoć pri izboru najboljih patika koje po svojim karakteristikama odgovaraju individualnim potrebama trčaka - rezultat sa FootScanera pomaže i u uviđanju kako možete da unaprijedite svoju tehniku trčanja.

Iskoristite  jedinstvenu priliku da potpuno besplatno provjerite koje patike su idealne za vaše stopalo i vašu stazu i prijavite se na Facebook stranici Sport Vision, tako što ćete poslati sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Mail adresu
  • Godinu rođenja

FootScaner, tim stručnjaka i Sport Vision ekipa vas čekaju u Sport Vision radnji u RK Boska u sljedećim terminima:

  • 20. april – od 12h do 20h
  • 21. april – od 11h do 18h

Podignite pripreme za predstojeći trkački spektal u Banja Luci na viši nivo.

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Mar.
2018.
Trčanje
Savjeti za pripremu za polumaraton. Autor: Ersan Bijedić
22.
Mar.
2018.
Trčanje
Korisni savjeti za pripremu za polumaraton
08.
May.
2017.
Novosti
Do Banjalučkog polumaratona je ostalo još malo vremena. Ne propustite priliku da nabavite novu running opremu i u cilju zablistate u punom sjaju. ...