do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Tri razloga zbog kojih ćete voljeti da trčite u ASICS GEL-NIMBUS 26 patikama
Trčanje
01.03.2024.
Trčanje

Tri razloga zbog kojih ćete voljeti da trčite u ASICS GEL-NIMBUS 26 patikama

01.03.2024.

Nakon 25. izdanja GEL-NIMBUS modela, koji je na nezavisnom testu udobnosti ponijeo titulu zvanično najudobnije patike za trčanje, iz kreativne radionice brenda ASICS stiže nam GEL-NIMBUS 26, najnovija verzija čuvenog modela koja se izdvaja unaprijeđenim dizajnom i poboljšanim performansama. U ovom tekstu vam otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih patika u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.

Udobnost prije svega

Vodeći se kajzen filozofijom (kaizen – termin koji dolazi iz japanskog jezika i označava konstantno unapređenje, kontinuirane promjene na bolje), ASICS se iz sezone u sezonu trudi da poboljša performanse svojih modela, osluškujući potrebe trkača i testirajući inovacije u realnim uslovima. Kako je udobnost jedan od preduslova za vrhunsku trkačku patiku, dizajneri su fokusirani upravo na ovaj segment, zbog čega je GEL™  tehnologija još od svojih početaka, 1999. godine, pa do sada zaštitni znak GEL-NIMBUS modela. PureGEL™ je za oko 65% laganija i mekša u odnosu na prethodne GEL™ tehnologije, nije vidljiva spolja i strateški je integrisana u srednjem đonu kako bi apsorbovala udar i omogućila glatko trčanje.

Šta je novo i drugačije kod ASICS GEL-NIMBUS 26 modela?


Nije lako premašiti sopstvena dostignuća, naročito ako nosite titulu najudobnije patike za trčanje, ali iz ASICS-a nam poručuju da uvek ima mjesta za napredovanje. Pa, hajde da vidimo koje su to inovacije u pogledu dizajna i tehnologija kod novog GEL-NIMBUS 26 modela.


1. Bolja trakcija za još bolje performanse na stazi

Ukoliko ste mislili da ste već sve videli, griješite – novi GEL-NIMBUS 26 je potvrda da stabilnost i sigurnost prilikom kretanja uvijek može biti bolja. Naime, inovativna HYBRID ASICSGRIP™ tehnologija u kombinaciji sa AHARPLUS gumom u đonu zaslužna je za još bolje prianjanje na mokrim i klizavim podlogama, kao i za veću izdržljivost patika – pa, ako ovu trkačku sezonu planirate da započnete baš u ovom modelu, sigurni smo da će vam sve vrijeme biti najbolji saputnik u svakodnevnim aktivnostima.


2. Poboljšan dizajn gornjeg dijela patike

Kada govorimo o dizajnu, nove GEL-NIMBUS 26 patike donose i drastične izmjene u gornjištu. Fleksibilan i prozračan jezičak u kombinaciji sa mekom, pletenom konstrukcijom u srednjem dijelu omogućava lakše obuvanje i prilagođavanje stopalu, dajući vam još bolji osjećaj prilikom trčanja.

3. CO2e oznaka kao potvrda održive proizvodnje

Iz ASICS-a nam poručuju koliko je održivost važan dio unapređenja procesa proizvodnje dodajući zvaničnu, CO2e oznaku na ovaj model i podižući svijest o važnosti ekologije u savremenom potrošačkom društvu. Pa tako ove patike dolaze sa unaprijeđenim, ultralaganim FF BLAST™ PLUS ECO punjenjem koje sadrži 24% više pjene u poređenju sa ranijim verzijama, od čega je bar 20% materijala dobijeno iz obnovljivih izvora, poput otpada nastalog u procesu obrade šećerne trske.


ASICS Gel-Nimbus 26 patike u veličinama za muškarce i žene možete pronaći u našim prodavnicama ili u online shop-u.


Sport Vision tim

Slični članci

18.
Jan.
Trčanje
Iako mislite da je možda bezbjednije da kada vidite snijeg kroz prozor ostanete kod kuće pod ćebetom i odložite patike za trčanje do proljeća, zaista ne mora...
11.
Oct.
Trčanje
U nastavku teksta razmatramo prednosti i mane trčanja ujutru, tokom dana i uveče – koje doba donosi najveće prednosti.
13.
Jul.
Trčanje
Ukoliko je trčanje vaša redovna aktivnost, onda je pravilna hidratacija važna lekcija za vas.
09.
Jun.
Trčanje
Ključ uspjeha je u postavljanju realnih ciljeva, u dobrom planu treninga i stalnom ohrabrivanju na tom zaista zahtjevnom zadatku.
09.
Jun.
Trčanje
Predlažemo nekoliko načina da ostanete mentalno angažovani tokom trčanja.
06.
Jun.
Trčanje
Najudobnije patike za trčanje su konačno stigle na globalno tržište.
06.
Jun.
Trčanje
Iskoristite neke od ovih savjeta i vidimo se na stazi!  
10.
Oct.
Trčanje
Izdvojili smo za vas top 5 najboljih eco-friendly patika za trčanje.
03.
Oct.
Trčanje
Sigurno se se pitali šta ovo uopšte znači i kako se postaje eko trkač?
28.
Sep.
Trčanje
Maraton je najduža trka na olimpijskom programu, gdje takmičari treba da pretrče tačno 42.195 km.