DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h   

Novosti
17.02.2016.

CHAMPION PEAK-DOBRO ZVUČI, JOŠ BOLJE IZGLEDA

CHAMPION PEAK – dobro zvuči, još bolje izgleda

Obuća koju nosimo mora biti prilagođena kako vremenskim uslovima, tako i namjeni. Ukoliko je namjena vezana za trčanje ili šetnju sa prijateljima, Champion Peak je pravi izbor. Riječ je o modelu iz Champion kolekcije  koji je oduševio rekreativce, sportiste i sve koji se tako osjećaju.

Osnovne karakteristike ovog modela su udobnost, kvalitet i moderan izgled. Izrađene su od prijatnih i laganih materijala koji pomažu da se prilagodite novim sportskim ili rekreativnim izazovima. Svi modeli iz Peak kolekcije su zapravo osmišljeni sa ciljem da omoguće potpuno prirodno i nesmetano kretanje i udobnu fizičku aktivnost. Kombinacija boja i moderan izgled ih čini vrlo atraktivnim za dnevne odjevne kombinacije.

Važno je voditi računa o njihovoj idealnoj veličini ali i vrsti materijala od kojeg su izrađene. Đon je značajna karakteristika koja daje više podrške i dozvoljava stopalu da se lakše kreće. Peak model ima đon koji se sastoji od više dijelova. Donji dio je izrađen od gume koja omogućava stabilnost prilikom trčanja na vlažnim i klizavim podlogama, dok je srednji dio ispunjen pjenom. Đon pete je važan dio patike. To je spoljašnji dio đona ispod kojeg se nalazi amortizacioni element koji raspoređuje udar na cijelo stopalo. Prednji dio đona je tanak i povijen nagore, omogućava da prsti budu blizu zemlje i daje dobro istezanje pri trčanju.   Srednji đon predstavlja vezu prednjeg đona i đona pete, te daje stabilnost peti uz smanjenje udara.

Gornji dio daje patikama stabilnost, a izrađen je od dvije vrste materijala - platno i matarijal koji koži omogućava da diše. Platno je dio koji ih izdvaja od drugih kolekcija patika koje su isključivo namjenjene za trčanje, što ih svrstava u kategoriju multifunkcionalnih i lifestyle patika.

Jednim dijelom, patika je pokrivena mrežom koja omogućava dobru ventilaciju i izdržljiva je. Jezičak je dio patike odmah iza ispertlanog dijela, sa pertlama je povezan i čini cjelinu, te obezbjeđuje da patike sa gornje strane imaju odličan kontakt sa gornjim dijelom stopala.

Ukoliko imate jasne ciljeve, volju za šetnju i motivaciju za trening, stigli ste na pola puta do uspjeha. Međutim, ukoliko pritom želite adekvatnu sportsku opremu, sa kojom ćete se stopiti, u kojoj ćete uživati i koja će s vremenom postati dio vas, onda je Champion Peak pravi izbor.

Sve Peak modele pogledajte OVDE.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2020.
Novosti
Da li ste spremni za tradicionalna Black Week sniženja u Sport Vision-u? Ovog puta imate priliku da uživate u čak 7 dana nevjerovatnih popusta na vrhunsku po...
17.
Nov.
2020.
Novosti
Da li ste i vi od onih koji se često dvoume prilikom odabira poklona za svoje najdraže? Višednevno smišljanje, razmatranje, mnogobrojne dileme....
13.
Nov.
2020.
Novosti
Poznati sportski i lifestyle brend adidas predstavio je novu kolekciju sportske opreme za najrazličitije tipove treninga na otvorenom. Nova COLD.RDY kol...
string(0) ""
string(0) ""