PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
12.07.2018.

SPORT VISION I ADIDAS PODSTAKLI FUDBALSKE FANOVE DA TESTIRAJU SVOJU PRECIZNOST

U utorak, 10.07. i srijedu, 11.07. fudbalska groznica je došla do usijanja i u Bijeljini. Sport Vision i adidas organizovali su testiranje fudbalske preciznosti za sve ljubitelje fudbala u okviru improvizovanog fudbalskog terena na Trgu kralja Petra I.

Svi zainteresovani su imali priliku da se prijave putem Sport Vision facebook stranice ili direktno na Sport Vision info pultu neposredno pred početak takmičenja.  Sama najava događaja izazvala je veliku zainteresovanost, a koncept takmičenja doprinio je da tokom dva dana takmičenja bude preko 140 učesnika.

Zadatak svih prijavljenih učesnika je bio da šutiranjem na gol koji je bio podijeljen po poljima obilježenim sa 10, 20 i 30 bodova prikupe što veći broj poena. Svaki takmičar je imao priliku da šutira 7 puta na gol i na taj način pokuša da ostvari maksimalano bodova i osvoji jednu od tri adidas nagrade.

Takmičenje je trajalo od 18h od 20h oba dana, a dobro raspoloženje, bodrenje i razdraganost su definitivno obilježili događaj. Prvog takmičarskog dana pobjednik je bio Ognjen Kosanović koji je osvojio 80 bodova, a drugog takmičarskog dana sa osvojenih 100 bodova pobijedio je Osman Kamrošević.

Pored toga, drugog takmičarskog dana svoje vještine i fudbalsko umijeće pokazao je i fudbalski fristajler Ivica Tomković koji je svojim izvedbama privukao poglede i prolaznika. Svi prisutni su imali priliku i da pogledaju najnoviji model adidas kopački – X Tango 18.1 koji je dostupan u Sport Vision radnjama širom Bosne i Hercegovine.

Da je fudbal jedan od najpopularnijih sportova na svijetu pokazali su i učesnici ovog fudbalskog događaja koji su na trenutak mogli da osjete fudbalsku euforiju koja vlada svijetom predhodnih mjesec dana.

Ponudu adidas kopački pogledaj ovdje.

Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Aug.
2022.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Međugorju.
22.
Jul.
2022.
Novosti
Aktivan odmor – omiljeni termin većine ljudi koji se na bilo koji način bave sportom i ne mogu da zamisle da svoj godišnji odmor provode daleko ...
22.
Dec.
2021.
Novosti
Dočekajte Novu Godinu u kreativnom raspoloženju! Dovoljna vam je razigrana dječija mašta i vješte male ručice koje će da sastave pisamce za Dje...