DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h   

Novosti
12.07.2018.

SPORT VISION I ADIDAS PODSTAKLI FUDBALSKE FANOVE DA TESTIRAJU SVOJU PRECIZNOST

U utorak, 10.07. i srijedu, 11.07. fudbalska groznica je došla do usijanja i u Bijeljini. Sport Vision i adidas organizovali su testiranje fudbalske preciznosti za sve ljubitelje fudbala u okviru improvizovanog fudbalskog terena na Trgu kralja Petra I.

Svi zainteresovani su imali priliku da se prijave putem Sport Vision facebook stranice ili direktno na Sport Vision info pultu neposredno pred početak takmičenja.  Sama najava događaja izazvala je veliku zainteresovanost, a koncept takmičenja doprinio je da tokom dva dana takmičenja bude preko 140 učesnika.

Zadatak svih prijavljenih učesnika je bio da šutiranjem na gol koji je bio podijeljen po poljima obilježenim sa 10, 20 i 30 bodova prikupe što veći broj poena. Svaki takmičar je imao priliku da šutira 7 puta na gol i na taj način pokuša da ostvari maksimalano bodova i osvoji jednu od tri adidas nagrade.

Takmičenje je trajalo od 18h od 20h oba dana, a dobro raspoloženje, bodrenje i razdraganost su definitivno obilježili događaj. Prvog takmičarskog dana pobjednik je bio Ognjen Kosanović koji je osvojio 80 bodova, a drugog takmičarskog dana sa osvojenih 100 bodova pobijedio je Osman Kamrošević.

Pored toga, drugog takmičarskog dana svoje vještine i fudbalsko umijeće pokazao je i fudbalski fristajler Ivica Tomković koji je svojim izvedbama privukao poglede i prolaznika. Svi prisutni su imali priliku i da pogledaju najnoviji model adidas kopački – X Tango 18.1 koji je dostupan u Sport Vision radnjama širom Bosne i Hercegovine.

Da je fudbal jedan od najpopularnijih sportova na svijetu pokazali su i učesnici ovog fudbalskog događaja koji su na trenutak mogli da osjete fudbalsku euforiju koja vlada svijetom predhodnih mjesec dana.

Ponudu adidas kopački pogledaj ovdje.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2020.
Novosti
Da li ste spremni za tradicionalna Black Week sniženja u Sport Vision-u? Ovog puta imate priliku da uživate u čak 7 dana nevjerovatnih popusta na vrhunsku po...
17.
Nov.
2020.
Novosti
Da li ste i vi od onih koji se često dvoume prilikom odabira poklona za svoje najdraže? Višednevno smišljanje, razmatranje, mnogobrojne dileme....
13.
Nov.
2020.
Novosti
Poznati sportski i lifestyle brend adidas predstavio je novu kolekciju sportske opreme za najrazličitije tipove treninga na otvorenom. Nova COLD.RDY kol...
string(0) ""
string(0) ""